Μεγάλος fan ξόδεψε 55K$ για τα μάτια της Nathalie Emmanuel!!!


Από ότι φαίνεται 55000 $ (50,136.74 €) , μερικά μπουκάλια Dom και ένα κανόνι που εκτοξεύει κομφετί δεν ήταν αρκετά για να τραβήξουν την προσοχή της ηθοποιού Nathalie Emmanuel από το Game Of Thrones.
Κάποιος ''φιγουρατζής'' θα νόμιζε πως όλα αυτά θα ήταν αρκετά ώστε να τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον της ηθοποιού, αλλά μάλλον ''υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο''.


Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ΤΜΖ:

Η Nathalie Emmanuel που υποδύεται την Missandei διασκέδαζε σε club στο Λονδίνο το περασμένο Σάββατο. Κάποια στιγμή ένας μεγάλος fan της ξόδεψε 55000$ για να διασκεδάσει μαζί της, στέλνοντάς της 12 μπουκάλια Dom και 6 μπουκάλια Belvedere στο τραπέζι της.

Ο 40άρης fan της δεν σταμάτησε εκεί καθώς κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα show με τον φωτισμό του μαγαζιού και ένα κανόνι που εκτόξευε κομφετί μόνο για χάρη της.

Εντυπωσιακός ο τρόπος του μεν, αλλά από ότι φάνηκε η Nathalie δεν εντυπωσιάστηκε από όλα αυτά και με μία απλή κίνηση του έστειλε πίσω όλα τα κερασμένα μπουκάλια δείχνοντάς του μάλλον πως η ίδια δεν συγκαταλέγεται στις περισσότερες γυναίκες που με κάτι τέτοιο θα ενθουσιάζονταν!Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.