Η φωτογράφος του Game of Thrones Helen Sloan μίλησε για το Hardhome και τις τεχνικές της!

Η Helen Sloan έχει μια ενδιαφέρουσα δουλειά. 

Παίρνει ακόμα πλάνα του Game of Thrones, τα πάντα, από τοποθεσίες, πορτρέτα από ηθοποιούς, ατμοσφαιρικές λήψεις και από τα γυρίσματα. Αυτό το κάνει από την αρχή του Game of Thrones, και το έργο της έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό προς την κατεύθυνση που ορίζει το οπτικό στυλ της σειράς. 


Πρόσφατα, η Sloan έδωσε συνέντευξη στην εταιρία Nikon (χρησιμοποιεί φωτογραφικές μηχανές Nikon πολύ στη δουλειά της) και μίλησε για την καριέρα της σε γενικές γραμμές και το χρόνο της στο Game of Thrones συγκεκριμένα. Πριν αναλάβει φωτογράφος στο Game of Thrones, η Sloan είχε εργαστεί στην κινηματογραφική βιομηχανία, δανείζοντας την πείρα της σε διάφορα έργα. Πριν από αυτό, φωτογράφιζε εκτελεστές τσίρκων στην περιοχή του Μπέλφαστ, και ανέπτυξε για πρώτη φορά ένα πάθος για τη φωτογραφία όταν ο πατέρα της δάνεισε την μηχανή του όταν ήταν 11. "Από τη στιγμή που ξεκίνησα, ποτέ δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο εκτός από τη φωτογραφία", είπε. 


 Όπως και άλλα μέλη της σειράς, η Sloan δεν έχει διαβάσει τα βιβλία και λέει, "Αν ξέρω κάποιον που πρόκειται να μετατραπεί σε κακό ίσως θα μπορούσε να επηρεάσει το πώς θα τους τραβήξω φωτογραφία, γι 'αυτό δεν θέλω να ξέρω τίποτα". Μίλησε επίσης για το πώς προσεγγίζει τις φωτογραφίες στα γυρίσματα.

  "
Το στυλ μου είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με άλλους φωτογράφους. Μου αρέσει το κεντρικό πλάνο να είναι αρκετά απασχολημένο, όταν εγώ τραβώ. Η ποιότητα θέλω να είναι πολύ υψηλή συνήθως και ταιριάζει δουλειά μου. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ φλας, εκτός αν είμαι στο στούντιο. Μερικοί φωτογράφοι χρησιμοποιούν μονόποδα, αλλά εμένα δεν μου αρέσει."


 

Η Nikon ζήτησε επίσης από την Sloan να μας πει ποιο ήταν το πιο προκλητικό γύρισμα κατά τη διάρκεια της 5ης σεζόν, και η απάντησή της ήταν αρκετά προφανές: η Σφαγή στο Hardhome. "Ήταν πολύ πιθανόν το πιο δύσκολο επεισόδιο που έχουμε γυρίσει ποτέ. Ήταν σωματικά και ψυχολογικά πολύ απαιτητικό για την παραγωγή  και το cast.. Αλλά στο τέλος όλοι ξέραμε ότι είχαμε κάνει κάτι το  καταπληκτικό".

 Η Sloan δεν αποκάλυψε τίποτα για τα γυρίσματα της 6ης σεζόν, αν είπε ότι θα αρχίσουν τα γυρίσματα τον Ιούλιο.

 

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.