Το Game of Thrones και σε βιβλίο ζωγραφικής!

O κόσμος του "A Song of Ice and Fire" του George R.R.Martin έχει εμπνεύσει μια απίστευτα δημοφιλή τηλεοπτική σειρά στο HBO, βίντεο παιχνίδι από την Telltale Games, γονείς να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα από τους χαρακτήρες, διάφορα collectibles και εγκυκλοπαίδειες. Αυτό που δεν είχε μέχρι στιγμής ήταν ένα βιβλίο για να χρωματίζετε τους αγαπημένους σαν χαρακτήρες και στιγμές.

Η εκδοτική Bantam Books, κομμάτι του οίκου Penguin Random House, ανακοίνωσε την δημιουργία ενός βιβλίου χρωματισμού από την σειρά. Τα νέα ήρθαν μέσω του The Los Angeles Times, το οποίο αναφέρει το προϊόν ως "ενήλικο" και ότι "θα περιέχει 45 ασπρόμαυρα αυθεντικά σχέδια και άλλες κλασσικές εικόνες από την δημοφιλή σειρά του Martin, A Song of Ice and Fire". Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2015.

Τα βιβλία χρωματισμού για ενήλικες είναι μια σχετικά νέα μόδα. Το 2013, η Σκοτζέζα καλλιτέχνης, Johanna Basford, έκανε την τύχη της με ένα ανάλογο βιβλίο με την ονομασία "Secret Garden", το οποίο μεταφράστηκε σε 22 γλώσσες και πούλησε πάνω από 1.4 εκατομμύρια αντίγραφα.

Πηγή: gr.ign.com
By Gerakou Yiota

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.