Νέα συλλεκτικά προϊόντα για το Game of Thrones!

Οι Εκδόσεις Insight, σε συνεργασία με την Sideshow Collectibles, έχει αναγγείλει την διάθεση συλλεκτικών προϊόντων στο φετινό San Diego Comic-Con. 

 Ανάμεσα σε πολλά άλλα συλλεκτικά αντικείμενα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Σαν Ντιέγκο είναι το Game of Thrones Astrolabe (αστρολάβος).

Game of Thrones Astrolabe

Η συσκευή έχει ύψος 13 ίντσες και είναι πλήρως αρθρωτό. Οι σφραγίδες των Μεγάλων Οίκων του Westeros κοσμούν κάθε δαχτυλίδι με περίτεχνες λεπτομέρειες, και το κέντρο του δακτυλίου είναι άρρηκτα χαραγμένο με την ιστορία του Westeros και του Essos. Αυτή η περιορισμένη έκδοση έρχεται με μια τιμή των 495 δολαρίων.Ο ανταρόλυκος του Οίκου Stark, το λιοντάρι του Οίκου Lannister, το ελάφι του Οίκου Baratheon, και φυσικά ο δράκος του Οίκου Targaryen υποστηρίζουν τη βάση του. Όλα είναι όμορφα δημιουργημένα με εξαιρετικές λεπτομερείς.

 
Έρχεται με μια ειδική περιορισμένη έκδοση του Game of Thrones: Ένα βιβλίο, για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά τακτοποιημένο χάρτη του Westeros που είναι τέλειο για εμφάνιση.


Το βιβλίο περιέχει επίσης από την σειρά, direwolves, White Walkers, γίγαντες και δράκους και συνοδεύεται από περιγραφικό κείμενο που αφηγείται την πλούσια ιστορία των Επτά Βασιλείων.Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.