Οι παραγωγοί του Game of Thrones μιλάνε για την κληρονομιά της σειράς, καθώς και πότε θα τελειώσει!

Ο David Benioff και ο Dan Weiss, οι εκτελεστικοί παραγωγοί και πίσω από το Game of Thrones, δήλωσαν ότι η σειρά δεν θα είναι στον αέρα για πάρα πολύ καιρό ακόμη. 

 Πρόσφατα έδωσαν συνέντευξη στο Entertainment Weekly και συζήτησαν για την κληρονομιά που ελπίζουμε ότι η σειρά θα αφήσει όταν τελειώσει."Θα ήταν ωραίο αν οι άνθρωποι συνεχίζουν να το παρακολουθούν μετά από χρόνια," δήλωσε ο Weiss. "Είναι κάτι που θα ήθελα πολύ για τα παιδιά μου να είναι σε θέση να το εκτιμήσουν κάποια μέρα"
  
Ο Weiss μίλησε ακόμη για το πόσο καιρό η σειρά θα προβάλλεται και είπε ότι ο στόχος είναι μια ενιαία ιστορία με 70 ώρες διάρκεια. Έτσι φαίνεται ότι η διαχωριστική γραμμή μεταξύ 7 και 8 σεζόν αρχίζει να θολώνει. 


Ο Benioff, είπε τα εξής:"Θα ήταν διασκεδαστικό αν οι άνθρωποι εξακολουθούν να παρακολουθούν το Game of Thrones 20 χρόνια από τώρα και θα ήταν ακόμη καλύτερο αν κάποιοι από τους νέους ηθοποιούς της σειράς κάνουν καριέρα."
 
Τέλος, ο Weiss μίλησε σχετικά με το γεγονός ότι η σειρά επίσημα θα προσπεράσει τα βιβλία του George R.R. Martin.

"Θα ήθελα να πιστεύω το απρόβλεπτο της σειρά σε σχέση με τα βιβλία, όπου μερικές φορές το σόου συναντά τα βιβλία και μερικές φορές αποκλίνει από τα βιβλία και δημιουργεί ένα είδος ξεχωριστό. Θα υπάρχει ένα στοιχείο έκπληξης που το καθιστά συναρπαστικό για τους ανθρώπους που διαβάζουν τα βιβλία και τους ανθρώπους που παρακολουθούν την σειρά και δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία ακόμα."

Η σειρά εισέρχεται σε μια νέα εποχή![disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.