Το HBO αποκαλύπτει και όγδοη (8η) season για το Game Of Thrones!!!
Πολύ καλά τα νέα που ήρθαν από το Television Critics Association χθες το απόγευμα καθώς ο πρόεδρος του συνδρομητικού καναλιού HBO δήλωσε πως το Game Of Thrones θα έχει τουλάχιστον ακόμη δύο season πέρας της 6ης που γυρίζετε τώρα.


Εδώ και χρόνια οι παραγωγοί του Game of Thrones Benioff και Weiss επέμεναν γερά στο ρητό: Επτά Βιβλία, Επτά Θεοί, Επτά Βασίλεια, Επτά Seasons, αλλά από ότι φαίνεται έχοντας μείνει μόνο 20 επεισόδια και το ΗΒΟ να θέλει παραπάνω από επτά, πλέον άρχισαν να αλλάζουν γνώμη.
Σύμφωνα με το EW με δηλώσεις του ο Michael Lombardo, πρόεδρος του HBO, στο TCA επιβεβαίωσε και όγδοη season!


Συγκεκριμένα σε ερώτηση πόσες season θα έχουμε ακόμα δήλωσε:


'' Οι επτά season δεν ήταν ποτέ κάτι που είχε αποφασιστεί οριστικά και οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss άλλαξαν γνώμη και με ενημέρωσαν πως σκέφτονται για ακόμη 2 season και πραγματικά τους αγαπώ για την αλλαγή τους αυτή. Μέχρι στιγμής αυτό έχουμε πει για την ώρα. ''


Βέβαια ο Lombardo δεν σταμάτησε τα καλά νέα εκεί, καθώς όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος της σειράς αν θα υπάρξει κάποια συνέχεια συμπλήρωσε:


'' Είμαι ανοιχτός να συζητήσω οτιδήποτε έχουν στο μυαλό τους ο David και o Dan, αλλά αυτό εξαρτάται καθαρά από τους ίδιους τι θέλουν να κάνουν. Υπάρχει μία τεράστια ιστορία και θα ήταν υπέροχο να γίνουν κάποια prequels, αλλά δεν έχουμε συζητήσει κάτι ακόμα. ''


Στο παρελθόν οι David και Dan είχαν αναφέρει πως θα τους άρεσε πολύ η ιδέα κάποιων prequels της ιστορίας του Game Of Thrones, αλλά παράλληλα έχουν δηλώσει πως με το τέλος της σειράς θα χρειαστούν κάποιο καιρό για να ξεκουραστούν. Όσο το HBO ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο και δεχτεί και ο Martin, σίγουρα και οι δύο παραγωγοί να μην μπορέσουν ή να μην θέλουν, κάποιος άλλος θα βρεθεί που θα μπορέσει.

Τέλος δεν θα μπορούσε να λείπει και η ερώτηση του αν ο Jon Snow είναι όντως νεκρός, όπου ο ομιλιτικότατος πρόεδρος ακολούθησε την ίδια γραμμή με όλους τους υπόλοιπους δηλώνοντας:

'' Ναι είναι νεκρός, είναι νεκρός και από όσα έχω δει, έχω ακούσει και έχω διαβάσει είναι όντως νεκρός. ''

Όπως και να έχει οι ''αποκαλύψεις'' του προέδρου του HBO μόνο χαρά μπορούν να φέρουν σε όλους τους τρελούς και μη fans του Game Of Thrones. Υπομονή λοιπόν καθώς... The Winter is Here.....!!!


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.