Το HBO αποκαλύπτει νέα σειρά παιχνιδιών για το Game of Thrones!

Το HBO ανακοίνωσε μια νέα σειρά παιχνιδιών σε συνεργασία με τη McFarlane Toys, μια σειρά από «ρεαλιστικά σετ κατασκευής» και χαρακτήρες που βασίζονται στο Game of Thrones.


Η πρώτη σειρά είναι γύρω από το Σιδηρούν Θρόνο, με τους Joffrey, Tyrion, Lannister στρατιώτες και μέλη του Kingsguard. Μελλοντικές εκδόσεις περιλαμβάνουν την μητέρα των δράκων, με την Daenerys, τον Grey Worm και Rhaegal, και ένα σετ με μια επίθεση στο τείχος, με τον Jon Snow και τον Ghost. Τα Σετ περιλαμβάνουν βασικούς χαρακτήρες και αξεσουάρ και θα πωλούνται από $ 14.99 μέχρι $ 49.99, ενώ επιπλέον μεμονωμένες φιγούρες θα κοστίζουν $ 3,99 η κάθε μία. 

 
Η McFarlane είπε τα εξής:

  "Το
HBO είναι ένα δίκτυο παγκόσμιας κλάσης και το Game of Thrones είναι από τις πιο συναρπαστικές σειρές που έχουμε δει ποτέ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε υψηλής ποιότητας συλλεκτικά σετ κατασκευής που βασίζονται στην σειρά."
 

Τα παιχνίδια θα αποκαλυφθούν στο San Diego Comic-Con την επόμενη εβδομάδα και θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα το φθινόπωρο.Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.