Ο σκηνοθέτης Jack Bender μίλησε για την 6η σεζόν του Game of Thrones!

Ο Jack Bender, έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στους φαν του Game of Thrones και θα σκηνοθετήσει δύο επεισόδια της έκτης σεζόν.

Αυτός προκάλεσε ένα μικρό σάλο όταν άφησε να εννοηθεί ότι διάβασε ένα αντίγραφο από το 6ο βιβλίο του George RR Martin The Winds of Winter, αν και αυτό κατέληξε να μην ισχύει τελικά. Πιο πρόσφατα, μίλησε στο BGR και έδωσε μερικές συμβουλές για το πώς ο ίδιος και οι συνάδελφοί του θα σκηνοθετήσουν τα επεισόδια της 6ης σεζόν.

Πρώτα απ 'όλα, ο Bender αποκάλυψε ότι είχε διαβάσει τα περισσότερα από τα σενάρια της 6ης σεζόν, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αυτός πρόκειται να σκηνοθετήσει (το 5ο και το 6ο). Αυτό σημαίνει ότι τα σενάρια για την 6η σεζόν έχουν ήδη γραφτεί.

Η 6η σεζόν θα είναι η πρώτη σεζόν της σειράς που θα αποτελείται από υλικό που δεν έχει ακόμη εμφανιστεί στα βιβλία του Martin. Οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss θα συνεχίσουν την σειρά με το δικό τους τρόπο, αν και ο Bender υπενθύμισε ότι και οι δύο εξακολουθούν να «επικοινωνούν στενά» με τον Martin, έτσι οι πιθανότητες να πάρουμε μία γεύση και από το υλικό του νέου βιβλίου είναι αρκετές.


Πώς ο Bender θα χειριστεί όλο αυτό το νέο υλικό; Είπε λοιπόν τα εξής:

"Αυτό είναι το πώς το βλέπω εγώ. Ως σκηνοθέτης στο Lost, για παράδειγμα, μου άρεσε να παίρνω το υλικό από τους παραγωγούς Damon Lindelof και Carlton Cuse και στην συνέχεια να προσθέτω τις δικές μου πινελιές για να βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα."

Αν ο Bender προσεγγίζει το GOT όπως το Lost, αυτό σημαίνει πως θα ασκήσει μεγάλο έλεγχο και είναι λογικό, γιατί σε μια εκπομπή όπως το Game of Thrones που είναι περίπλοκη ο σκηνοθέτης θα πρέπει να έχει το πάνω χέρι, και είμαστε τυχεροί που ο Bender έχει μια μακρά ιστορία να κατευθύνει μια μεγάλη ποικιλία από πολύπλοκες ιστορίες. (Εκτός από το Lost, έχει επίσης εργαστεί στο The Sopranos, Carnivàle, Under the Dome,) Αυτός θα χρησιμοποιήσει την εμπειρία και τον επαγγελματισμό του κατά τη διάρκεια των πολλών μηνών στα επεισόδια που έχει αναλάβει, μέρα με τη μέρα.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.