Ο Jack Gleeson βρίσκει το Game of Thrones 'Δύσκολο να το παρακολουθήσεις'

Ο Jack Gleeson επέστρεψε στην επικαιρότητα και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τη δική του εταιρεία θεάτρου.

 Μιλώντας στη The Daily Beast, ο Gleeson παραδέχεται ότι δεν παρακολουθεί την σειρά τώρα που έχει αποχωρήσει. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι για τους λόγους που θα σκεφτόσαστε. Δεν είναι γιατί είναι πάρα πολύ συναισθηματική σειρά. Είναι επειδή δεν μπορεί να γίνει πολύ συναισθηματική.

Οι ηθοποιοί γνωρίζουν ότι όλα αυτά που γίνονται στην πραγματικότητα είναι απλά φαντασία και δεν μπορούν να συμβούν στην πραγματική ζωή γι 'αυτό και είναι δύσκολο να το παρακολουθήσουν.

Στη συνέχεια υπάρχει ο χαρακτήρας του, που συχνά χρειάστηκε να γυριστεί σκληρές σκηνές που ήταν συναισθηματικά δύσκολες για αυτόν να τις κάνει, πόσο μάλλον να τις παρακολουθήσει. Ο Gleeson είχε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα να πει για την κτηνωδία του Joffrey, καθώς και το μεγαλύτερο ζήτημα, πώς το Game of Thrones απεικονίζει την βία ενάντια στις γυναίκες.

"Είναι δύσκολο πράγμα όταν εκπροσωπούν το μισογυνισμό με αυτόν τον τρόπο, διότι δεν θα έλεγα ότι η σειρά τον συγχωρεί όπως και οποιοδήποτε είδος βίας κατά των γυναικών. Προφανώς ως ένα 23 χρονών αγόρι, δεν μπορώ ποτέ να βάλω τον εαυτό μου στη νοοτροπία μιας γυναίκας που έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, αλλά νομίζω ότι μερικές φορές πρέπει να εκπροσωπεί τα απαίσια πράγματα που συμβαίνουν στην τηλεόραση, ακόμη και αν είναι για την ψυχαγωγία. Έτσι, υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί κάποια εμπάθεια. Θα μπορούσε να είναι πολύ τραυματική και αγχωτική εμπειρία για να παρακολουθήσουν αυτές τις σκηνές."


Είναι μια καλή ανάλυση από κάποιον που καταχράστηκε την Sansa και σκότωσε την Ros. Αλλά αυτό είναι εν μέρει γιατί είναι τόσο ενθουσιασμένος για το νέο του έργο "αρκούδες στο Διάστημα". Είναι μια ευκαιρία να δούμε κάτι πολύ διαφορετικό και απρόσμενο, λέει ο Gleeson.

"Θα θέλαμε οι άνθρωποι να έρθουν και να δουν την παράσταση όχι επειδή είμαι εγώ σε αυτό", είπε ο Gleeson. "Αλλά επειδή θέλουν να διασκεδάσουν".

Παρεμπιπτόντως, οι σκέψεις του ακούγονται λίγο παρόμοιες με εκείνες της Maisie Williams, η οποία δεν θέλει αυτούς που θα αγοράσουν εισιτήρια για τη νέα της ταινία, να το κάνουν μόνο και μόνο επειδή θα παίζει αυτή.

Φυσικά, η αναπόφευκτη ερώτηση ήρθε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αν ο Gleeson, ξέρει τη μοίρα του Jon Snow; Ο ίδιος επιμένει ότι δεν γνωρίζει τίποτα όπως και το υπόλοιπο καστ. Όταν ρώτησε τον Harington για πόσες σεζόν έχει υπογράψει, ο Harington αρνήθηκε να απαντήσει.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.