Επιβεβαιώθηκαν τα γυρίσματα στην Peñíscola για την 6η σεζόν του Game of Thrones!

Τα νέα για την 6η σεζόν έρχονται καθημερινά, με την επόμενη στάση να αφορούν την πόλη Peñíscola της Ισπανίας.


Σύμφωνα με το ModExpor International, που χειρίζεται τα έξτρα για το Game of Thrones στην Ισπανία, οι ντόπιοι που θα επιλεχθούν στις 6 Ιουλίου θα λάβουν μέρος στα γυρίσματα της σειράς αυτό το φθινόπωρο.


Η ανακοίνωση αναφέρει ότι στις 6 Ιουλίου, ξεκινώντας από τις 08.00 πμ, η ModExpor ψάχνει για extras στο Pabellion Polideportivo Municipal Calle Marjal στην Peñíscola.

Ψάχνουν για άνδρες τις γυναίκες ηλικίας 18-65 όλων των φυλών

Προτιμούν οι αιτούντες να είναι να έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

Οι Άνδρες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση (όχι bodybuilders). Οι άνδρες να έχουν κοντά μαλλιά και οι γυναίκες μακριά μαλλιά (μελαχρινοί κατά προτίμηση), χωρίς μοντέρνα χτενίσματα ή αφύσικα χρώματα όπως πράσινο, μωβ, μπλε, ροζ, κ.λπ. Οι άνδρες μπορεί να χρειαστούν να κόψουν τις τρίχες τους και δεν πρέπει να έχουν τατουάζ.

Τα γυρίσματα θα κρατήσουν από την 1η έως τις 9 Οκτωβρίου, και έτσι αυτό επιβεβαιώνει τις ημερομηνίες γυρισμάτων σε αυτή την τοποθεσία.

Η ανακοίνωση καταλήγει με τη διαπίστωση ότι, "Λόγω της υψηλής ζήτησης μπορούμε να επιλέξουμε μόνο 600 άνδρες και 600 γυναίκες." Δεν διευκρινίζει αν αυτός είναι ο αρχικός αριθμός διαλογής ή αν αυτός είναι ο τελικός αριθμός. Έτσι κι αλλιώς 1200 άτομα είναι πάρα πολλά.

Η Peñíscola είναι μία χερσόνησος λιμάνι με ένα μικρό φάρο και ένα μεσαιωνικό κάστρο που ονομάζεται Castell del Papa Luna.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.