Μια ματιά στην Prana Studios που ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία των δράκων!

Το Game of Thrones είχε υπέροχα εφέ τον τελευταίο χρόνο. 

 Η Σφαγή στο Hardhome και οι δράκοι της Daenerys Targaryen ήταν τα μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα εφέ που έγιναν μέχρι τώρα.
 
Η Prana Studios είχε την τιμή να φέρει τους δράκους στη ζωή, και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του έργου παραδόθηκε σε θυγατρική εταιρεία με έδρα τη Βομβάη. Σύμφωνα με το HBO οι απαιτήσεις τους ήταν απλές. Οι Δημιουργίες τους δεν ήθελαν να συμπεριφέρονται σαν πλάσματα, αλλά σαν χαρακτήρες.


 
 "Οι παραγωγοί ήθελαν τα πλάσματα να έχουν ένα επίπεδο πολυπλοκότητας πολύ υψηλό για οποιαδήποτε τηλεοπτική σειρά, και να είναι πολύ ρεαλισ
τικά και ελκυστικά, όπως οι χαρακτήρες" δήλωσε ο Arish Fyzee, ο διευθύνων σύμβουλος και διευθυντής δημιουργικού πίσω από την Prana Studios. Θα λέγαμε ότι πέτυχε και οι δράκοι ήταν υπέροχοι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σκηνή στους λάκκους ήταν το σημαντικότερο έργο της Prana Studios για την 5η σεζόν. Εκτός από την εμφάνιση του δράκου δημιούργησαν επίσης την επέκταση του πλήθους κάτι που έγινε σε συνδυασμό με ένα αμερικανικό στούντιο εφέ, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα για ειδικά εφέ στούντιο.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.