Επιβεβαιώθηκε ο Πύργος της Χαράς για τα γυρίσματα της 6ης σεζόν του Game of Thrones!

Μεγάλα νέα για τα γυρίσματα της 6ης σεζόν του Game of Thrones στην Ισπανία.


Τοπικές πηγές από τους Los Siete Reinos προσδιόρισαν τι πόλεις που θα χρησιμοποιηθούν για τα γυρίσματα της νέας σεζόν. Η παραγωγή αν και ήταν απασχολημένη αυτή την εβδομάδα με τα extras, ετοιμάζεται να κινηματογραφήσει και μερικά πολύ ενδιαφέροντα νέα μαθεύτηκαν. 

Το πιο συναρπαστικό; πηγές επιβεβαίωσαν ότι, το Castillo de Zafra στην περιοχή Campillo de Dueñas θα παίξει το ρόλο του Πύργου της χαράς (The Tower of Joy)
 

Σπόιλερ παρακάτω!

Το μοναδικό κάστρο, με μια ιδιαίτερη κατασκευή, θα είναι ο πύργος
της χαράς στο νότιο τμήμα του Westeros, όπου ένας διάσημος αγώνας έγινε στο παρελθόν και είχε μια πολύ σημαντική εξέλιξη στην ιστορία των βιβλίων. 

 Μια πρόσκληση για το φετινό καστ τον Ιούνιο έδωσε μια πρώτη γεύση ότι μια αναδρομή στο παρελθόν ερχόταν. Η περιγραφή ενός θρυλικού μαχητή έδειξε ότι η σειρά αναζητά κάποιον για το ρόλο του Ser Arthur Dayne, ο οποίος ήταν παρών στον Πύργο της Χαράς. Η μάχη σύμφωνα με τα βιβλία γίνεται έξω από τον Πύργο, και έτσι το Castillo de Zafra είναι το ιδανικό σκηνικό για τον πύργο στα βιβλία.

Τα χαρακτηριστικά που ζήταγε η παραγωγή για τον ρόλο ήταν τα εξής: 


Ένας θρυλικός ξιφομάχος, υπόδειγμα ιππότη να είναι εξαιρετικός στην ξιφομαχία. Ο χαρακτήρας πρέπει να είναι φοβερός με μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, για να συμμετέχει σε πολύ θεαματικές σκηνές μάχης.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.