Νέοι ηθοποιοί στο καστ της 6ης σεζόν του Game of Thrones!

Αυτό το έτος οι πληροφορίες για το καστ της 6ης σεζόν δεν ήταν πολλές, με την παραγωγή να είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τις ανακοινώσεις της. 

Μάθαμε όμως ότι ένα νέο μέλος θα ενταχθεί στο καστ της 6ης σεζόν. Συγκεκριμένα ο Johannes Haukur Jóhannesson κέρδισε ένα μικρό ρόλο. Ο ισλανδικής καταγωγής ηθοποιός θα παίξει σε δύο επεισόδια αυτή τη σεζόν. Ο ηθοποιός είναι ίσως περισσότερο γνωστός στο κοινό από το ρόλο του ως Thomas in A.D.: The Bible Continues.

Ακόμη ο Ιρλανδικής καταγωγής Andrew Bryan θα παίζει έναν αξιωματικό στην 6η σεζόν, σύμφωνα με το βιογραφικό του. Ο ηθοποιός τελείωσε ήδη τα γυρίσματα.

Ένας άλλος Ιρλανδός ηθοποιός, ο Tristan Heanue θα παίξει και αυτός στη νέα σεζόν. Ο ρόλος του είναι άγνωστος, αλλά πηγές λένε ότι θα έχει σημαντικό ρόλο. Η ηθοποιός Souad Faress θα συμμετέχει στην έκτη σεζόν του Game of Thrones με τον ρόλο της να είναι άγνωστος αυτή τη στιγμή.


Η Faress είναι πιο γνωστή για την μακρόχρονη εργασία της σχετικά με τους Radio4’s The Archers παίζοντας την Usha Gupta Franks. Εμφανίστηκε σε πολλές βρετανικές παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων των Claudius, Casualty, The Sarah-Jane Adventures, Silent Witness, και Hunted.

Θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Οκτώβριο.


Ο Άγγλος ηθοποιός Eddie Eyre θα έχει το ρόλο του Ser Alfred Hunrith. Ο ηθοποιός κάνει ήδη γυρίσματα και στο Twitter, έχει αναφερθεί στην προετοιμασία του με το Game of Thrones.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.