Το πρώτο σπαθί του Braavos, Μίλτος Γερολέμου θα διδάξει αποκλειστικά μαθήματα χορού στο Κύπρος Comic Con 2015 !

Ο Μίλτος Γερολέμου θα παραβρεθεί στο Κύπρος Comic Con στις 29 Αυγούστου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.  

Ο Μίλτος είναι ένας διακεκριμένος ηθοποιός γνωστός για τον ρόλο του στο Game of Thrones ως Syrio Forel, καθώς και για τον επερχόμενο ρόλο του στο φετινό Star Wars: The Force Awakens.

Ο Μίλτος είναι Κύπριος στην καταγωγή και η οικογένειά του ζει στο χωριό του Αγίου Θεοδώρου. Η φετινή επίσκεψη στην Κύπρο και η παρουσία του στο Κύπρος Comic Con 2015 είναι κάτι πολύ ωραίο και τιμά την εκδήλωση. 


 
Στο Comic Con ο Μίλτος θα διδάξει δύο αποκλειστικά μαθήματα χορού. Αν είστε fan του Game of Thrones ετοιμαστείτε να νιώσετε σαν Arya Stark, να πάρετε το σπαθί της πρακτική σας, και να εκπαιδευτείτε από το πρώτο σπαθί του Braavos με την τέχνη του Water Dance. Τα μαθήματα θα γίνουν μεταξύ 12:00 - 13:30 και 16:00 - 17:30 με max. συμμετοχή 30 ατόμων ανά τάξη. Κάθε τάξη θα έχει μια συμμετοχή των 25 ευρώ, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα υπογεγραμμένο πιστοποιητικό παρακολούθησης και selfies με τον Syrio Forel!


Ετοιμαστείτε λοιπόν να υποδεχτείτε το πρώτο σπαθί του Braavos!
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.