Ο Damon Lindelof, συνδημιουργός του Lost υπερασπίζεται την 5η σεζόν του Game of Thrones!

Ο Damon Lindelof, συνδημιουργός των "Lost" και "The Leftovers", ύψωσε το ανάστημά του ενάντια στις αρνητικές κριτικές για την 5η σεζόν του "Game of Thrones".

Σε μια συνέντευξη με το Entertainment Weekly, ο Lindelof αντέδρασε σε αυτούς που λένε πως σταμάτησαν να βλέπουν τη σειρά λόγω κάποιων συγκεκριμένων σκηνών. "Νομίζω πως ζούμε σε μια κουλτούρα μέσων ενημέρωσης γεμάτα από clickbaits, που υπάρχει για να χωρίζει τα πράγματα" είπε.

"... Και βλέπω ανθρώπους να εναντιώνονται στο Thrones και, κυριολεκτικά από εβδομάδα σε εβδομάδα, κάποιος θα πει: 'Είναι η καλύτερη σειρά, με αυτήν τη σεζόν ποτέ δεν ήταν καλύτερη'. Και μετά, εξαιτίας μιας κίνησης από την ιστορία -ο Stannis να καίει την κόρη του- ξαφνικά [η αντίδραση] είναι: 'Δεν μπορώ να δω αυτή τη σειρά άλλο. Σε παρατάω Game of Thrones".

Ο Lindelof δεν είναι σύμφωνος με αυτήν την αντίδραση. Συνέχισε λέγοντας, "Σκέφτομαι: 'Όχι δεν θα το κάνεις. Μην είσαι κακός'. Αυτό είναι σαν να λέει η 8χρονη κόρη μου 'Δεν είμαστε οι καλύτεροι φίλοι πια'. Όταν βλέπω έναν blogger -ευτυχώς που δεν είμαι πια στο Twitter γιατί μπλέκω συνέχεια- ή έναν κριτικό, ή κάποιον που κάνει recaps, να λέει: 'Τελείωσα με τη σειρά σου', τότε αν έτρεχα εγώ αυτή τη σειρά, θα τους έπαιρνα τηλέφωνο και θα έλεγα: 'Δεν σου επιτρέπεται να δεις τη σειρά μου πια. Θα ειδοποιήσω τους πάντες στη ζωή σου να σε προσέχουν. Θα προσλάβω κάποιον να βρει την κατανάλωση των μέσων σου, και το καλό που σου θέλω, να μην το ξαναδείς. Είσαι σίγουρος ότι θες να το κάνουμε;"


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.