Ο Ed Skrein μίλησε για το ρόλο του Daario Naharis και γιατί τον εγκατέλειψε!

Πριν αρκετό καιρό και συγκεκριμένα στην 3η σεζόν είδαμε στον ρόλο του Daario Naharis τον Ed Skrein.

Ήταν ο πρώτος ηθοποιός που υποδύθηκε αυτό τον ρόλο αλλά στην συνέχεια τον εγκατέλειψε και αντικαταστάθηκε από τον Michiel Huisman.

 Ο 32χρονος Skrein πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο Digital Spy και μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από το Game of Thrones
.

 "Δεν ήταν τόσο απλή απόφαση", δήλωσε ο Skrein. "θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω να εργάζομαι και να έχω τον ρόλο του Daario, γιατί είναι μια φανταστική τηλεοπτική σειρά."

Ο Skrein δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί δεν συνέχισε στη σειρά, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτό έγινε γιατί είχε προτάσεις να πρωταγωνιστήσει σε κάποιες ταινίες όπως το "Transporter". Ο Skrein αναφέρει επίσης ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του είναι η οικογένειά του. Έτσι ίσως το Game of Thrones θα τον ανάγκαζε να ξοδεύει πάρα πολύ χρόνο μακριά από τη γυναίκα και το γιο του, και τα επιπλέον χρήματα που θα έπερνε από τις ταινίες τον ανάγκασαν να αφήσει τον ρόλο του Daario.

Ακόμα, ο Skrein έγινε πολύ καλός φίλος με τον με τον Jacob “Grey Worm” Anderson, και αναφέρει "ποτέ δεν κοιτάω πίσω, και αν το κάνω σκέφτομαι τις υπέροχες αναμνήσεις από τη συνεργασία που είχα με μια απίστευτη ομάδα."

Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε ότι δεν έχει προλάβει να δεί την τελευταία σεζόν, αλλά σκοπεύει να αγοράσει την πλήρη κασετίνα με το Blu-ray.Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.