Δικηγόρος ζήτησε δίκη με μονομαχία σαν το Game of Thrones!

Ένας δικηγόρος της Νέας Υόρκης και θαυμαστής του Game of Thrones άφησε κατά μέρος την παραδοσιακή υπεράσπιση και ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο δίκη με μονομαχία όπως έγινε στη σειρά.

Προκειμένου να βοηθήσει έναν πελάτη του που κατηγορείτο για διάπραξη απάτης, ο Richard A. Luthmann έγραψε μεταξύ άλλων σε μια σύντομη αλλά πολύ συγκεκριμένη αναφορά στο Ανώτατο Δικαστήριο του Staten Island:

"... ο υπογράφων (Luthmann) θα παρακαλούσε το δικαστήριο να επιτραπεί στους υπογράφοντες και τον δικηγόρο τους να κριθούν από την Θεία Πρόνοια, την θεία κρίση Του μια φορά, και οι υπογεγραμμένοι να απελευθερώσουν τις ψυχές τους από τα σώματά τους, προσωπικά ή μέσω κάποιου πρωταθλητή".


Ο Luthmann υποστηρίζει ακόμη πως ότι οι δίκες με μονομαχία ουδεποτέ ήταν εκτός νόμου στην πολιτεία της Νέας Υόρκης ή τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ανέφερε μάλιστα πως ζήτησε έναν αγώνα μέχρι θανάτου για να τονίσει τον παραλογισμό τω νεπιχειρημάτων που διατυπώθηκαν από την άλλη πλευρά στη δικαστική διαμάχη και συνέκρινε την υπόθεσή του με αυτή του Tyrion Lannister στο σήριαλ του HBO...


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.