Πως είναι να βρίσκεσαι στα γυρίσματα του Game of Thrones!

Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που έγιναν γυρίσματα για το Game of Thrones στην Ισπανία. 

H εμπειρία της παραγωγής ήταν τόσο καλή που φέτος σχεδόν όλα τα γυρίσματα, θα γίνουν στις ισπανικές τοποθεσίες. Οι άνθρωποι της παραγωγής δεν ήταν οι μόνοι που αγάπησαν αυτή την εμπειρία. Σχεδόν 600 τυχεροί έπαιξαν στη σειρά σαν κομπάρσοι για πάνω από πέντε ημέρες γυρισμάτων.  

Αυτή τη σεζόν, η σειρά θα έχει χιλιάδες κομπάρσους από διάφορες ισπανικές περιοχές. Για την συγκεκριμένη εμπειρία μίλησε ο Felipe Ferri, ο οποίος ήταν και στο Ντουμπρόβνικ για το πλούσιο γλέντι γάμου του Joffrey και της Margaery, στην 4η σεζόν. Είπε λοιπόν τα εξής:

"Οι πέντε μέρες που πέρασα στα γυρίσματα ήταν εκπληκτικές. Ήταν έντονες και κουραστικές λόγω των πολύωρων γυρισμάτων, αλλά τα πάντα ήταν τόσο συναρπαστικά που ακόμη και οι πολλές ώρες δεν είχαν σημασία. Ήταν καταπληκτικό να είμαστε ανάμεσα από ευγενείς άνδρες και γυναίκες, στρατιώτες, υπηρέτες και υπηρέτριες."


Τα σκηνικά και τα κοστούμια που φαίνονται τόσο συναρπαστικά στην τηλεόραση είναι εξίσου τόσο και στην πραγματική ζωή. Στο σημείο όπου ο Ferri λέει ότι άρχισε να ξεχνάει ότι δεν ήταν πραγματικό.


"Είναι αστείο να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι όλα είναι πραγματικά", είπε. "Είναι κάπως τρομακτικό, αν το σκεφτείς. Ήταν επίσης πολύ αστείο σε ένα μέρος όπως αυτό να δεχτούμε ότι βρισκόμαστε σε ένα μεσαιωνικό κόσμο, και ξαφνικά όταν κοιτάς προς την άλλη πλευρά να βλέπεις ένα υπάλληλο να παίζει με το iPhone."
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.