Ποιος πρωταγωνιστής του Game of Thrones που τον είχαμε για νεκρό φαίνεται πως επιστρέφει (;)

Έχει περάσει λίγο περισσότερο από δύο μήνες από το τελευταίο επεισόδιο της 5ης σεζόν και μπορούμε να μετρήσουμε 7-8 περιπτώσεις με θεωρίες για την επόμενη σεζόν.

 Το θέμα περιέχει πιθανό Spoiler.

Μετά τα σχετικά με τον Τζον Σνόου, την Εμίλια Κλαρκ που είχε δηλώσει ότι την περιμένει μια τρομερή σεζόν, την επιστροφή του Walder Frey και τον τόπο των γυρισμάτων, έρχεται μια θεωρία που είναι αναμφίβολα αρκετά συναρπαστική.

Αν θυμάστε καλά στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν η Brienne μαχαιρώνει τον Hound και η σκηνή τελειώνει με την Άρια να τον εγκαταλείπει. Όμως το ζιζάνιο ότι δεν έχει πεθάνει είχε μπει από τότε μέσα μας. Και φαίνεται πως καλώς είχε συμβεί. Ο ηθοποιός βρίσκεται με το υπόλοιπο καστ στην Ιρλανδία, έναν από τους τόπους γυρισμάτων και λέγεται ότι μένει στο ξενοδοχείο που ναυλώνει πάντα η παραγωγή για τους ηθοποιούς.

Υπάρχουν δύο τινά. Αν σκεφτούμε ότι ο 6ος κύκλος θα έχει αρκετά flashback, τότε δεν μιλάμε για επάνοδο ουσιαστικά, αλλά για στιγμές από το παρελθόν. Η δεύτερη επιλογή που εξιτάρει, είναι ότι ο Sandor Clegane, το κυνηγόσκυλο, δεν πέθανε και επέλεξε να εξαφανιστεί και να ζει στην ανωνυμία, χωρίς να ψάχνει για εκδίκηση από την Brienne. Ήθελε απλώς να αποτινάξει το παρελθόν του οριστικά. Βάσει όμως και του βιβλίου η υπόθεση πάει ακόμα παραπέρα...

Περισσότερα για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε εδώ
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.