Το HBO ανακοίνωσε νέα Game of Thrones Blu-Ray σετ με εξαιρετικό ήχο Dolby Atmos!

Το HBO ανακοίνωσε μια νέα και βελτιωμένη έκδοση του Game of Thrones σε Blu-Ray.  

Η νέα συλλογή δημιουργήθηκε από την ίδια ομάδα που δημιούργησε την μουσική εισαγωγή του Game of Thrones!

Κάθε πακέτο παρουσιάζει μια συγκεκριμένη θέση που είναι σημαντική για εκείνη την σεζόν και περιλαμβάνει στην συσκευασία σφραγίδες και σύμβολα που χαρακτηρίζουν το Game of Thrones.


Το σετ διαθέτει επίσης ένα νέο format ήχου το "Dolby Atmos" και απαιτεί νέα ηχεία και εξοπλισμό AV για να εκτιμήσετε πραγματικά τις δυνατότητές του. Είναι συμβατό με τα παλαιότερα Dobly home theaters και υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία της ακρόασης σας.

 
Το Dolby Atmos απαιτεί την προσθήκη νέων ηχείων στην οροφή και στους τοίχους των σπιτιών, καθώς και νέο λογισμικό, ώστε να «ξεδιπλώσει» στο έπακρο τις επαυξημένες ακουστικές δυνατότητές του προς όφελος των θεατών-ακροατών.

Το σύστημα επιτρέπει στους ήχους να κινούνται καλύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια μέσα σε κάθε σπίτι ή κινηματογραφική αίθουσα και οι ακροατές έχουν την ψευδαίσθηση ότι ακούνε ένα άπειρο αριθμό καναλιών πάνω από το κεφάλι τους.

 
Δεν υπάρχουν, νέα ειδικά χαρακτηριστικά ή ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνονται σε αυτά τα σετ και έρχονται σε λιανική τιμή των 79,98 δολαρίων.
 

Οι σεζόν 1 & 2 θα διατεθούν στις 3 Νοεμβρίου.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.