Ο σκηνοθέτης Jeremy Podeswa μίλησε για τα δύο πρώτα επεισόδια της 6ης σεζόν του Game of Thrones!

Ο Jeremy Podeswa, ο οποίος σκηνοθέτησε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα επεισόδια του Game of Thrones στην 5η σεζόν “Unbowed, Unbent, Unbroken,” έδωσε συνέντευξη στο YahooTV και μίλησε για την 6η σεζόν και για τα επεισόδια που έχει αναλάβει. 

"Τα δύο πρώτα επεισόδια είναι στη μέση και δεν θα αργήσουν να ολοκληρωθούν. Έχω 16 ημέρες ακόμη για να τελειώσουμε τα γυρίσματα που γίνονται στο Μπέλφαστ και στην Ισπανία, έτσι πηγαινοέρχομαι μερικές φορές. Είναι πολύ περίπλοκο το πρόγραμμα." Γνωρίζουμε ότι τα γυρίσματα στην Ισπανία, στην πραγματικότητα δεν έχουν αρχίσει ακόμα, αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες σκηνές από τα δύο πρώτα επεισόδια θα είναι στην Ιρλανδία. 


 "Κάνοντας τα δύο πρώτα επεισόδια είναι πολύ συναρπαστικό, αλλά είναι επίσης και λίγο τρομακτικό. Οι προσδοκίες είναι πάντα πολύ υψηλές στην αρχή της σεζόν, και η παρουσία όλων των χαρακτήρων είναι μια αποθαρρυντική προοπτική. Αλλά το τι θα είναι διαφορετικό για αυτή τη σεζόν είναι ότι υπάρχει λίγο υλικό που πρέπει να μας εξηγήσει κάποια πράγματα, να χτίσει ιστορίες.. Θα ξεκινά με ένα μπαμ και θα συνεχίζει πιο γρήγορα. Αυτή είναι η πρώτη σεζόν που δεν θα είναι βασισμένη σε ένα από τα βιβλία. Έτσι, υπάρχει μια τεράστια περιέργεια από τους φαν πού θα πάει η σειρά, και αυτό μας κάνει πιο νευρικούς αλλά και πιο ενθουσιασμένους. Υπήρξαν πολλές εκτροπές από την αρχική ιστορία στην τελευταία σεζόν και αυτό θα συνεχιστεί." 

Αυτό ίσως έχει σχέση με ό, τι έχουμε ακούσει επίσης από την Emilia Clarke τον περασμένο μήνα, ότι η 6η σεζόν θα μοιάζει περισσότερο με την 4η. 
 
"Αυτή τη σεζόν, κάναμε κάτι που δεν είχαμε κάνει ποτέ πιο πριν: Ξεκινήσαμε την ανάγνωση των σεναρίων πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Κάθε ηθοποιός διαβάζει τις ιστορίες των χαρακτήρων τους από όλα τα επεισόδια ενώ πριν γινόταν ανάλογα σε ποια φάση ήταν τα γυρίσματα.  Αυτό μας έδωσε την αίσθηση να δούμε όλη τη σεζόν με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο."Φυσικά, η συνέντευξη τελειώνει με μια ερώτηση σχετικά με τον Jon Snow, ο οποίος εξακολουθεί να είναι νεκρός, σύμφωνα με την παραγωγή. Ο Podeswa απάντησε απλώς ότι "η σειρά ξεκινά από το σημείο που σταμάτησε την περασμένη σεζόν."Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.