Πώς ο Jon Snow έγινε ο καλύτερος χαρακτήρας στην 5η σεζόν του Game of Thrones!

Στην πέμπτη σεζόν του Game of Thrones, ο Jon Snow ήξερε τα πάντα.

Δέκα λόγοι για του οποίους ο Jon Snow έγινε ο καλύτερος χαρακτήρας στην 5η σεζόν του Game of Thrones!

1. Είναι ένας καλός δάσκαλος για τους αδερφούς του με αυστηρότητα αλλά και κατανόηση. Ο Olly σκότωσε τη μόνη γυναίκα που αγάπησε ποτέ, αλλά ο Jon εξακολουθεί να τον προσέχει και να τον έχει κοντά του.


2. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους άντρες της νυχτερινής φρουράς, ο ίδιος είναι πρόθυμος να ακούσει τους γύρω του και να τους μιλήσει σαν πραγματικός αρχηγός. Θα πρέπει να γίνουν όλοι μια γροθιά και να αγωνιστούν για την ίδια αιτία, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν.


3. Ο Jon δείχνει έλεος, ακόμα και όταν χρειαστεί να πάει κόντρα σε ανώτερούς του.


4. Για πρώτη φορά σε όλη τη σειρά, του επιτρέπεται να γελάσει μετά την ανάγνωση αυτού του σημειώματος. Είναι μια στιγμή για τον εξανθρωπισμό ενός χαρακτήρα που χρησιμοποιείται για να δράσει σε ένα καυτό θέμα.


5. Αντί να στείλει τον Ser Alliser μακριά, όπως ο Stannis του πρότεινε, ο ίδιος τον κρατά πιο κοντά του και τον κάνει Πρώτο ανιχνευτή.6. Κόβει το κεφάλι του Janos Slynt επειδή παράκουσε τις εντολές του, κάτι που έπρεπε να γίνει.


7. Παραμένει συγκρατημένος, και δεν ενδίδει στους πειρασμούς της Melisandre. Αξιοσημείωτη αυτοσυγκράτηση.


8. Ο Jon σχεδιάζει να ταξιδέψει στο Hardhome με τον Tormund για να σφυρηλατήσει μια συμμαχία ανάμεσα στους Night's Watch και τους wildlings, την οποία αμέσως απορρίπτουν οι άνδρες του. Ο Jon ξέρει ότι είναι σωστό αυτό που κάνει, ώστε όταν έρθει η ώρα, να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους White Walkers.9. Το επεισόδιο του Hardhome, είναι το επιστέγασμα του Jon Snow αυτή τη σεζόν: Είναι ένας αδίστακτος στρατιώτης, ο οποίος είναι πρόθυμος ως ηγέτης να μιλήσει με τους wildlings και να προσπαθήσει να τους πείσει να έρθουν κοντά του. Δεν τον ενδιαφέρει να κυβερνήσει και ξέρει ότι ο Σιδηρούν θρόνος δεν σημαίνει τίποτα, όταν οι White Walkers κινούνται όλο και πιο κοντά στο Μαύρο κάστρο. Αν περάσουν από εκεί θα σημάνει και το τέλος του λαού του.10. Και το πιο σημαντικό, έχει ακόμα τον ανταρόλυκό του.Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.