Ο Peter Dinklage μιλάει για τα κοινά στοιχεία του με τον Tyrion!

Η συνέντευξη ξεκινά με ένα απόσπασμα από τον Dan Weiss που εξηγεί γιατί ο Dinklage ήταν τόσο τέλειος για το ρόλο του Tyrion.


"Νομίζω ότι ο Tyrion μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ευαισθησίες γιατί δεν είναι ένας ήρωας αλλά ούτε και ένας κακοποιός. Έχει αίσθηση του χιούμορ, ακόμη και στην χειρότερη στιγμή."
 

Σχολιάζει επίσης την αλλαγή της εικόνας του "πρωταγωνιστή" στο Χόλιγουντ:

"Υπάρχει ένα διαφορετικό πρόσωπο του πρωταγωνιστή τώρα. Ειναι φανταστικό. Κοιτάς τους κορυφαίους άνδρες του παρελθόντος και είναι πολύ διαφορετικοί. Το Χόλιγουντ τελικά προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για καριέρα σε πολλούς ανθρώπους. Δεν κοιτά μόνο την εμφάνιση αλλά και τον χαρακτήρα." Ο
Peter ήταν γνωστός και πριν την συμμετοχή του στο Game of Thrones, αλλά μετά από αυτό, οι πόρτες του Χόλιγουντ άνοιξαν για μεγαλύτερη καριέρα.
 


Ενώ προωθεί τη νέα του ταινία Pixels με πρωταγωνιστή τον Sean Bean, επαινεί τον George R.R Martin για τη σύνταξη ενός τέτοιου ρόλου:

"Μου άρεσε πολύ το Lord of the Rings, αλλά, τα ξωτικά, και οι νάνοι παρουσιάζονται ως διαφορετικά  πλάσματα. Στο Game of Thrones δεν έχουμε ξωτικά, αλλά έχουμε νάνους, όπως είμαι και εγώ. Είμαστε πραγματικοί. Έτσι είναι ωραίο η φαντασία σε ορισμένα πράγματα να γίνεται πραγματικότητα. Ο George R.R ήταν αρκετά έξυπνος για να το καταφέρει αυτό."
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.