Το τέλος της 6ης σεζόν του Game of Thrones θα είναι 'πολύ σοκαριστικό'

Πόσο πιο συγκλονιστικό μπορεί να γίνει το Game of Thrones; Σύμφωνα με τον Finn Jones, πολύ.
  
Στον κόσμο του Game of Thrones, το σοκ είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Μιλώντας στην The Express, ο Finn Jones ήταν αρκετά ειλικρινής γι 'αυτό: "το Game of Thrones είναι πάντα συγκλονιστικό , οπότε δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να σοκάρει τους ανθρώπους."

 Προφανώς τα σενάρια, που διάβασε τον έκαναν πολύ νευρικό, αν και δεν θα αποκαλύψει το γιατί. Το μόνο που είπε είναι ότι τώρα νιώθει πιο ήρεμος.
 
"Υπάρχει ένας μετασχηματισμός στην κατάσταση και το χαρακτήρα του Lora και είναι σε θέση να μας δείξει περισσότερα για τον χαρακτήρα του."


 "Το τέλος της 6ης σεζόν, ειδικότερα, είναι πολύ σοκαριστικό", μετά από αυτό δεν μπορούσε να θυμηθεί ποια σκηνή βρήκε πιο περίεργη από την 5η σεζόν. "Είναι τόσο δύσκολο να θυμηθώ γιατί είμαι πολύ επηρεασμένος από την έκτη σεζόν, οπότε δεν μπορώ να θυμηθώ τι συνέβη στην πέμπτη σεζόν." 

Όσο για τον γκέι χαρακτήρα του, στην πραγματικότητα νιώθει ότι η ομοφυλοφιλία έχει εξομαλυνθεί μέχρι κάποιο σημείο, αν και η σεξουαλικότητα του Loras θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη υπόθεση στο Westeros, δεν είναι στον πραγματικό κόσμο.

"Έχουνε γίνει αρκετά για την αποδοχή και την ανοχή των ομοφυλοφίλων. Η κατάσταση είναι αρκετά ομαλοποιημένη τώρα στην τηλεόραση. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση που παίζω έναν γκέι χαρακτήρα, είναι απλά ένα καθημερινό πράγμα."

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.