Ο DeObia Oparei μίλησε για το ρόλο του Hotah στην 6η σεζόν του Game of Thrones!

Ο DeObia Oparei, ο Άγγλος ηθοποιός που έπαιξε τον Areo Hotah στην 5η σεζόν του Game Of Thrones, πρόσφατα μίλησε στο Zap2It για το ρόλο του Hotah στην 6η σεζόν.

 Μετά τα γεγονότα στο φινάλε της 5ης σεζόν με το θάνατο της Mrycella, το Zap2It ρώτησε τον Hotah τι θα γίνει με τον Trystane.

Τι πρόκειται να κάνουν μαζί του; Πρόκειται να τον σκοτώσουν; Τι πρόκειται να συμβεί σ 'αυτόν, και στη συνέχεια πώς επηρεάζει αυτό Dorne; Υπάρχει περίπτωση να γίνει πόλεμος, επειδή βρίσκεται σε κίνδυνο;

 Ο Oparai δεν γνωρίζει τις απαντήσεις, δεδομένου ότι δεν έχει διαβάσει τα σενάρια του ακόμα. Αυτό που ξέρει είναι ό,τι δεν θα εμφανιστεί πολύ στην 6η σεζόν σύμφωνα με την παραγωγή. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει σημαντικό ρόλο. "Έχω δει ανθρώπους να έρχονται στη σειρά, μόνο για μια εβδομάδα, και η ιστορία τους να μένει αξέχαστη", είπε. "Δεν παίζει τόσο ρόλο να κάνεις πολλές σκηνές όσο αυτό που θα κάνεις να είναι συναρπαστικό και ας είναι μια σκηνή μόνο." 

 Ο Oparei ελπίζει ότι στην 6η σεζόν ο Hotah θα χρησιμοποιήσει περισσότερο το τσεκούρι του. Ο  ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι, παρόλο που ο ίδιος δεν έχει κάνει ακόμη γυρίσματα, οι συμπρωταγωνίστριες του Indira Varma, Keisha Castle-Hughes, και Jessica Henwick (Ellaria, Obara, και Nymeria Sand αντίστοιχα) έχουν ήδη γυρίσει κάποιες σκηνές. 


 Τι θα γίνει λοιπόν με την ιστορία του Dorne ; Αυτό θα το μάθουμε στην 6η σεζόν. Όσο για τον Hotah, μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν να παραμείνει ισχυρός, σιωπηλός, και επιβλητικός.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.