Η Eva Butterly μίλησε σχετικά με το ρόλο της ως μέλος ενός θιάσου στο Game of Thrones!

Με τα γυρίσματα να έχουν τελειώσει στη Girona, μερικές από τις πιο μικρές λεπτομέρειες έχουν αγνοηθεί

Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι ηθοποιοί θα παίζουν τα μέλη ενός θεατρικού θιάσου στην 6η σεζόν, ένα θίασο που εκτελεί ένα έργο με βάση τα γεγονότα στο King’s Landing τις πρώτες σεζόν της σειράς. Ανάμεσά τους είναι ο Richard E. Grant (Robert Baratheon), Essie Davis (Cersei), και ο Kevin Eldon (Ned Stark).

Ωστόσο, ο θίασος θα περιλαμβάνει επίσης την ηθοποιό Eva Butterly, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα παίζει την ψεύτικη Margaery.Η Butterly μίλησε στο VanCityBuzz για το χρόνο της στην σειρά, και τις εντυπώσεις που της άφησε η συμμετοχή της.

Η ηθοποιός σχολίασε τη μεγάλη κλίμακα της σειράς, περιγράφοντας πως η παραγωγή  πηγαίνει από τη μία περιοχή στην άλλη και φυσικά υπάρχουν παπαράτσι, που περιμένουν γύρω από την περιοχή των γυρισμάτων για 12 ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το πιο ενδιαφέρον μέρος της συνέντευξης είναι όταν η Butterly περιγράφει την ίδια και τους συνάδελφούς της, που παίζουν στο θίασο του Game of Thrones.

 "Η παρουσία μας στη σειρά πρόκειται να είναι πραγματικά καλή. Θα υπάρχει χιούμορ ανάμεσα σε μια αρκετά σκοτεινή σεζόν." λέει η ηθοποιός. "Όσο για τον ίδιο τον ρόλο, είμαι πολύ συνηθισμένη στο θέατρο."

"Τα γυρίσματα ήταν πολύ ωραία και υπήρχε μεγάλη διασκέδαση, ανάμεσα στους ηθοποιούς. Θα είναι μια σκηνή μπροστά από ένα γεμάτο πλήθος."

Το κομμάτι για τον θίασο παρέχοντας χιούμορ σε μια σκοτεινή σεζόν είναι επίσης κάτι που αξίζει να σκεφτόμαστε.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.