Ο Ian Beattie μίλησε για το 6ο βιβλίο The Winds of Winter!

Ο Ian Beattie που έπαιξε τον ρόλο του Meryn Trant και είχε άσχημο θάνατο στο φινάλε της 5ης σεζόν φαίνεται να μίλησε με τον George RR Martin και έδωσε κάποια ενδιαφέρουσα στοιχεία για το νέο βιβλίο του Συγγραφέα.
  
 "Beattie: Αχ ... μιλήσαμε για το βιβλίο με τον Martin, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα. Υπάρχουν πολύ σημαντικά πράγματα που πρόκειται να συμβούν στο 6ο βιβλίο. Είναι πεποίθησή μου ότι ο κ Martin είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει, βέβαια, με όλες τις ιστορίες. Είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί τον David και τον Dan και θα μάθουμε τι πρόκειται να συμβεί με όλες αυτές τις ιστορίες. Νομίζω λοιπόν ότι θα υπάρξουν, πολλές εκπλήξεις στο έκτο βιβλίο. Πιστεύω τόσο για την τηλεοπτική σειρά όσο και για τα βιβλία θα τα κάνει όλα να δένουν πολύ όμορφα για τους φανς."

 Αν αυτό είναι αλήθεια, οι χαρακτήρες που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της 5ης σεζόν αλλά είναι ακόμα ζωντανοί στο τέλος του 5ου βιβλίου, μπορεί στο επόμενο βιβλίο The Winds of Winter να μην επιζήσουν και να έχουμε ένα λουτρό αίματος.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.