Ο Kristian Nairn ένιωσε ευχάριστα με τον θάνατο του Jon Snow!

Από όλους τους θανάτους που είδαμε στην 5η σεζόν, κανένας δεν ήταν τόσο συγκλονιστικός σε σχέση με τον θάνατο του Jon Snow.  

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα προτιμούσαν να μην τον έχουν ζήσει. Υπάρχει όμως και ένας που χάρηκε και αυτός ήταν ο Kristian Nairn. Ο άνθρωπος που έγινε διάσημος λόγω του χαρακτήρα Hodor, σκέφτηκε ό,τι εκείνη η στιγμή ήταν απλά υπέροχη.

Μιλώντας στην The Express, ο Nairn είπε τα εξής: "Αγαπώ τον Kit και αγαπώ την απεικόνισή του Jon Snow, αλλά δεν είμαι μεγάλος φαν του χαρακτήρα. Γι 'αυτό και δεν με πείραξε πολύ όταν πέθανε." 

"Υπάρχουν και καλύτεροι χαρακτήρες του Game Of Thrones που πέθαναν και γι'αυτο δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει τόσο κλάμα και θρήνος, έτσι λέω να απαλλαγούμε από αυτόν. Ποιος ξέρει όμως τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια."

  
Ναι, ο Nairn πιστεύει ότι ο Jon Snow, δεν είναι τόσο πολύ ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας, σε σχέση ειδικά με τους κακούς χαρακτήρες.
 

Ο Nairn, δεν έχει διαβάσει τα βιβλία, κάτι που θα μπορούσε να ευθύνεται για την έλλειψη σύνδεσης με τον Snow. 

Ακόμη ο ηθοποιός μίλησε και για την Cersei. "Είδα το σκηνικό με την Cersei μέσα στην πόλη να περπατάει γυμνή και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αυτά που τις κάνανε ήταν τρομακτικά. Νιώθεις τόσο άσχημα γι 'αυτήν."


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.