Η Michelle Fairley μίλησε για την Catelyn Stark και την Lady S.

Η Michelle Fairley πρόσφατα έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Gulf News T.V και μίλησε για το Game of Thrones. 
 

Είπε λοιπόν τα εξής: "Νομίζω ότι οι συγγραφείς χρειαζόντουσαν κάποιον που θα μας οδηγούσε σε ένα συναισθηματικό ταξίδι. Η Catelyn πέρασε πάρα πολλά μέσα από την απώλεια του συζύγου της, την απώλεια των παιδιών της και τελικά το να πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει, γιατί πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτα που θα την κρατήσει στην ζωή ήταν πολύ τρομακτικό."

 Τώρα, το κομμάτι που η Catelyn μιλάει για αυτοκτονία θα μπορούσε να φανεί σε κάποιους αναγνώστες παράξενο, βλέποντας πως πέθανε στον Κόκκινο Γάμο. Το Gulf News T.V εξηγεί ότι η δολοφονία της νεαρής συζύγου του Walder Frey από την Fairley ήταν σαν αυτοκτονία γιατί ήξερε ότι με αυτό που έκανε δεν υπηρχε περίπτωση να επιζήσει. Ήξερε ότι η ζωή της κατέπεσε στον άμεσο απόηχο του θανάτου του γιου της, Robb.

Μιλώντας για τον Κόκκινο Γάμο, η Fairley είπε ότι ο σκηνοθέτης David Nutter της είπε να παίξει πολύ έντονα τον ρόλο της όταν θα είχε την σκηνή με τον Walder Frey, και όντως η απόδοσή της κυμάνθηκε σε υψηλό επίπεδο και ο σκηνοθέτης πέτυχε αυτό που ήθελε. "Ήταν επιβλητική με κάποιο τρόπο." είπε η 
Fairley.


 Spoiler παρακάτω!

 Σε ό, τι αφορά την Catelyn Stark και αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ξανά στην σειρά σαν Lady Stoneheart η Fairley είπε το εξής για το θέμα αυτό και ήταν αρκετά σαφές. "Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια σύμβαση με το Game of Thrones".

 Φυσικά, ακούγονται πολλά και εμείς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την 6η σεζόν για να δούμε αν θα επιστρέψει ή όχι. 

Εκτός, αν παίξει κάποια άλλη το ρόλο της! Λέτε ;
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.