Πόσο σαδιστής θα είναι ο Pilou Asbæk σαν Euron Greyjoy ;

Ο Δανός ηθοποιός προστίθεται επίσημα στο καστ της 6ης σεζόν του Game of Thrones και φέρνει μαζί του υδάτινους εφιάλτες.

Αν τον κοιτάξετε καλά θα το καταλάβετε αμέσως: ο Πιλού Ασμπεκ έχει σαφέστατα την οικογενειακή κατατομή των Γκρέιτζοϊ και φέρνει έντονα στον Θίον / Ρικ, όχι; Αστειευόμαστε φυσικά, αλλά ο Δανός ηθοποιός είναι έτοιμος για το νέο του τηλεοπτικό ρόλο, που τον φέρνει στο Westeros από θαλάσσης.

Ο Ασμπεκ έχει αφήσει την τηλεοπτική του σφραγίδα στο «Borgen» και στους «Βοργίες», ενώ τον είδαμε να πρωταγωνιστεί στο σινεμά στο «Πειρατεία στον Ωκεανό» του Τομπίας Λίντχολμ και ν' αγγίζει με δέος τη Σκάρλετ Τζοχάνσον στο «Lucy». Αυτόν τον καιρό νίπτει τας χείρας του ως Πόντιος Πιλάτος στον «Ben-Hur» του Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ που θα δούμε τον Φεβρουάριο. Αλλά όχι μόνο.

Ο Πιλού Ασμπεκ θα έχει ένα σημαντικό ρόλο στην 6η σεζόν του «Game of Thrones» που βρίσκεται σε γυρίσματα. Θα είναι ο Euron Greyjoy, θείος του Θίον / Ρικ. Στο Westeros τον φωνάζουν Crow's Eye κι είναι καπετάνιος του πλοίου Silence, Σιωπή, το οποίο λέγεται έτσι γιατί το πλήρωμα είναι μονίμως απόλυτα σιωπηλό, όχι γιατί δεν έχει τι να πει, αλλά γιατί ο Euron τους έχει ξεριζώσει τις γλώσσες. Ο Euron είναι εξόριστος από τα Σιδερένια Νησιά, τον τόπο των Greyjoy και περιπλανιέται στα κύματα, αλλά προφανώς θα πιάσει κάπου λιμάνι.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.