Νέα εμφάνιση έκπληξη ηθοποιού στα γυρίσματα της 6ης season!

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]
Τα γυρίσματα της 6ης season στην Almeria έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πλάνα από τις τοποθεσίες είναι πολλά. Τις προηγούμενες μέρες είχαμε μία εμφάνιση έκπληξη από χαρακτήρα που είχε πεθάνει στα γυρίσματα που πιθανώς σηματοδοτεί κάποιο flashback ( Δες εδώ ).


Βέβαια η εμφάνιση ενός νεκρού χαρακτήρα όπως της Shae δεν ήταν η μοναδική καθώς σύμφωνα με τις φωτογραφίες της ιστοσελίδας The Daily Mail, στα γυρίσματα έκανε την εμφάνισή του και δεύτερος νεκρός χαρακτήρας και πολύ αγαπητός μάλιστα. Ο ηθοποιός για τον οποίον μιλάμε δεν είναι άλλος από τον Jason Momoa - Khal Drogo - όπου μπορείτε να τον παρατηρήσετε στις παρακάτω εικόνες όπως τον είχαμε αγαπήσει. Με την ενδυμασία των Dothraki.
Όπως είναι προφανές δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για τον ρόλο που θα παίξει στην νέα season, αν και σύμφωνα με την λογική θα πρόκειται για κάποια αναδρομή στο παρελθόν. Τώρα αν θα είναι κάποια αναδρομή ώστε να μας δείξει κάτι σημαντικό από όταν ο χαρακτήρας ζούσε ή αν θα εμφανιστεί σε κάποιο όνειρο-όραμα της Khalisee, θα πρέπει και εδώ δυστυχώς να κάνουμε υπομονή.Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.