Απροσδόκητοι χαρακτήρες βρίσκονται στο Alcazaba της Αλμερίας για τα γυρίσματα του Game of Thrones

Η παραγωγή του Game of Thrones βρίσκεται στο Alcazaba της Αλμερία, για τα γυρίσματα του Dorne.

Είναι δύσκολο να μάθουμε τι γίνεται εκεί, αλλά οι ηθοποιοί βγάζουν κάποιες φωτογραφίες, που παρέχουν ενδείξεις για κάποιες καταστάσεις.

Η La Voz αναφέρει ότι ο Alexander Siddig (Doran Martell), Indira Varma (Ellaria Arena), και DeObia Oparei (Areo Hotah) είναι ήδη στην περιοχή, για τις σκηνές που γυρίζονται για το Dorne. Έχουμε όμως και κάποιες εκπλήξεις. Η Dame Diana Rigg (Lady Olenna) θα βρίσκεται και αυτή εκεί. Εδώ αρχίζουν οι σκέψεις τι είδους Μεγάλο Παιχνίδι η Lady Olenna θα παίξει τώρα;

Μπορούμε να σκεφτούμε πολλά, όπως ότι θα επιδιώξει συμμαχία με τον Οίκο Martell ώστε να πάει ενάντια στους Lannisters. Ίσως υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις με την Margaery και η γιαγιά Olenna θα επιδιώξει νέες συμμαχίες. Όπως και να'χει θα έχουμε πολύ σημαντικές εξελίξεις στη νέα σεζόν.


 Ένας ακόμη χαρακτήρας που εμφανίζεται στο Alcazaba της Αλμερία είναι και ο Conleth Hill που πιθανόν ο Tyrion στέλνει στο Dorne για να καταλήξει σε συνεργασία με τους Martells. Τους λόγους σίγουρα δεν θα τους μάθουμε τώρα. 
 

 
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.