Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones μίλησαν για την 6η σεζόν στο NYCC 2015

Πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το Comic Con 2015 και τρία από τα μέλη του Game of Thrones ήταν εκεί.

 Game of Thrones Panel NYCC 2015 Η Natalie Dormer, Keisha Castle Hughes και Finn Joness ήταν παρόντες για να υπογράψουν αυτόγραφα και να μιλήσουν με τους φαν

Το Entertainment Weekly ήταν εκεί το βράδυ της Πέμπτης και πήρε συνέντευξη από τους ηθοποιούς, οι οποίοι μίλησαν για την 6η σεζόν.

Η Natalie είπε ότι οι παραγωγοί πραγματοποίησαν μια συζήτηση σχετικά με το αν η Margaery θα πρέπει να κάνει τη δική της εκδοχή στην 6η σεζόν σαν την εξιλέωση της Cersei. Ακόμη αναφέρθηκε και στην Lena Headey.

"Θεέ μου, μου αρέσει να δουλεύω με τη Λένα τόσο πολύ. Επειδή η Margaery προσπαθεί να μοιάσει στην Cersei. Θέλει να είναι η μητέρα του βασιλιά. Θέλω να πω, ότι θέλει να έχει ένα παιδί με αυτόν που καταλήγει στο Σιδηρού θρόνο. Ήταν πραγματικά ωραία η περασμένη σεζόν και θα έχει νέα προβλήματα στην 6η. Έτσι ποιος ξέρει ... Ο εχθρός του εχθρού μου ίσως να γίνει φίλος μου"
  
Ο Finn Jones έχει προβλέψει ότι η σειρά θα τελειώσει με μια πολύ μεγάλη μάχη. 


 "Πιστεύω ότι θα υπάρξει μια τεράστια μάχη μεταξύ του πάγου και της φωτιάς ", δήλωσε ο Τζόουνς, που θα ορίσει τις τύχες όλων. "Νομίζω ότι σε αυτό το μεγάλο πόλεμο, θα καταστραφεί το Westeros, και πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν." 
 
Η Castle-Hughes ανέφερε ότι η 6η σεζόν θα είναι σημαντική για την Arya αλλά δεν μίλησε πολύ για το Dorne. 

 
Ο Jones στο τέλος, έκλεψε την παράσταση με τις τολμηρές
προβλέψεις για τους χαρακτήρες.  

"Νομίζω ότι ο Loras θα στραφεί μάλλον προς τον Jon Snow", είπε, και πήρε ένα μεγάλο χειροκρότημα. 
 
Μιλώντας για τον Jon Snow, δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς αντέδρασαν οι ηθοποιοί όταν οι φαν άρχισαν να ρωτούν για την τύχη του.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.