Το Game Of Thrones τελικά επιστρέφει στην Κροατία για την 6η season (PICS)Αν και το HBO είχε επιβεβαιώσει πως για τα γυρίσματα της 6ης season δεν θα ξαναγυρίσουν στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, νέες φωτογραφίες αποδεικνύουν το αντίθετο.


Η δημοσίευση της παραπάνω είδησης ίσως να ήταν ένα ''τρικ'' της παραγωγής ώστε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που είχαν προγραμματιστεί, να μην υπάρξει πλήθος από τουρίστες και fans. Το Game Of Thrones έχει εκτοξεύσει τον τουρισμό της Κροατίας με αποτέλεσμα να παρουσιάζονταν δυσκολίες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων προηγούμενων season.

Mην ξεχνάμε πόσο δύσκολα προσπάθησαν να κρατήσουν την σκηνή του '' Walk Of Shame '' κρυφή και χωρίς να κυκλοφορήσει καμία εικόνα ή βίντεο. Βέβαια με το πλήθος των fans και μη που είχε συγκεντρωθεί κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, καθώς τότε είχαν κυκλοφορήσει και από τα δύο.


Βέβαια ούτε τώρα μπόρεσαν να το κρατήσουν εντελώς κρυφό καθώς το Adventure Dubrovnik κατάφερε και εντόπισε το συνεργείο που πραγματοποιούσε τα γυρίσματα.


Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να δείτε και την Lena Headey ( Cersei ) όπου ήταν και η μοναδική που κατέγραψε η φωτογραφική κάμερα. Ίσως τα γυρίσματα να μην έχουν μεγάλη σημασία και να είναι απλά η Cersei που περιμένει τον Jamie να γυρίσει από το Dorne! Υπομονή...!πηγή
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.