Επιστρέφουν οι μπύρες του Game of Thrones!

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το Game of Thrones ήταν απλά μια τηλεοπτική σειρά. Η Ζυθοποιία Ommegang, από τη Νέα Υόρκη, έχει βάλει την δική της πινελιά με την παραγωγή σειράς από Game of Thrones μπύρες. Υπάρχουν πέντε συνολικά: The Iron Throne Blonde Ale, Take the Black Stout, Fire and Blood Red Ale, Valar Morghulis Dubbel Ale, και Three-Eyed Raven Dark Saison Ale.  

Το πρόβλημα, αν θέλετε να το πούμε έτσι, είναι ότι η Ommegang κυκλοφόρησε το πρώτο ζευγάρι μπύρες πριν το Game of Thrones γίνει παγκόσμιο φαινόμενο. Το 2013, όταν κυκλοφόρησε η The Iron Throne Blonde Ale, το GOT ήταν απλώς ένα πολύ δημοφιλές show.

 
"Έχουμε ακούσει από τόσους πολλούς θαυμαστές που ήταν απογοητευμένοι για την απώλεια των δύο πρώτων μπυρών," είπε ο Josh Goodstadt, αντιπρόεδρος του HBO. "Η δημοτικότητα της μπύρας έχει αυξηθεί πάρα πολύ, και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι δύο πρώτες μπύρες θα παρασκευαστούν για δεύτερη φορά." Για το σκοπό αυτό, η Ommegang θα κυκλοφορήσει ξανά τις μπύρες The Iron Throne Blonde Ale και Take the Black Stout τον Σεπτέμβριο. Θα είναι διαθέσιμες σε μπουκαλάκια των 750 ml και σε ένα συλλεκτικό πακέτο δώρου που θα περιλαμβάνει ένα μπουκάλι από κάθε μπύρα και ένα αναμνηστικό Game of Thrones. 

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.