Με ποιο τρόπο ενημερώνονται οι ηθοποιοί του Game of Thrones για τον θάνατό τους!

Οτι το Game οf Thrones είναι μια σειρά που έχει πολύ βία είναι δεδομένο και αυτό λοιπόν συνεπάγεται με το ότι θα υπάρχουν πολλοί θάνατοι και αγαπημένων χαρακτήρων της σειράς.

Ωστόσο όπως δήλωσε ο Ian Beattie, που έπεξε τον ρόλο του Ser Meryn Trant, υπήρξε ένας συνηθισμένος μεν, αλλά και πρωτότυπος τρόπος, σχετικά με το πως ενημερώνονταν οι ηθοποιοί του Game of Thrones για τον θάνατό τους και ανέφερε τις σχετικές λεπτομέρειες.


Όπως λοιπόν ανέφερε ο ηθοποιός, οι παραγωγοί όποτε ήθελαν να τελειώσουν κάποιο χαρακτήρα της σειράς, τον έπαιρναν τηλέφωνο πριν αρχίσει η σεζόν συνήθως και του έλεγαν ήρθε η σειρά σου. Στον συγκεκριμένο ηθοποιό, του είπαν ότι θα έχει θεαματικό θάνατο και κάποιες άλλες σχετικές λεπτομέρειες με αυτό το γεγονός. Μάλιστα στα γυρίσματα υπήρχαν και τα σχετικά πειράγματα.

Αυτό όπως έγινε γνωστό, επαναλαμβάνεται ακόμα και σήμερα, οπότε οι χαρακτήρες του Game of Thrones παρακαλάνε να μην χτυπήσει το τηλέφωνο τους από παραγωγούς της σειράς και λογικά όσοι δεν θα έχουν κλήσεις, θα επιβιώσουν στο φινάλε.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.