Η Μάχη των Έξι Στρατών, οι δράκοι και ο θάνατος βασικού ρόλου στο Game of Thrones!

Η φετινή σεζόν προμηνύεται συναρπαστική!

Σύμφωνα με τα νέα που βγαίνουν καθημερινά από τα γυρίσματα της σειράς, φέτος πιστεύουμε ότι θα δούμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να συμβαίνουν.

 Πρώτο και λιγότερο σημαντικό, τουλάχιστον φαινομενικά, γιατί σε βάθος χρόνου θα παίξει τον ρόλο του, είναι αυτό που αφορά τους Δράκους της Καλίσι. Πρώην δρακάκια για την ακρίβεια και προσεχώς δράκοι-τιτάνες. Όπως αναμενόταν, στον 6ο κύκλο που θα έρθει ο Drogon, Rhaegal και Viserion  θα είναι διπλάσιοι σε μέγεθος οπότε ακόμα πιο μοχθηροί και ακόμα πιο αιμοδιψείς. Τα φτερά του Drogon για παράδειγμα θα φτάνουν σε άνοιγμα τα 120 πόδια (37 περίπου μέτρα το κάθε φτερό).

Δεύτερο, είναι ότι ο George R.R. Martin έχει προχωρήσει στην αποκάλυψη πως στην 6η σεζόν θα δούμε τον θάνατο ενός βασικού προσώπου. Οι πρώτες φήμες μιλούν για τη Margaery, η οποία όμως δεν βρίσκεται στους βασικούς ρόλους του βιβλίου, αλλά στην σειρά είναι μια αναδυόμενη κυριαρχία. Μια κυριαρχία που συγκρούεται με την Cersei.

Τρίτο και πιο συναρπαστικό είναι κάτι που σχετίζεται άμεσα με όσα θα δούμε, και λογικά θα συμβεί στο 8ο ή 9ο επεισόδιο. θα διεξαχθεί μια μεγάλη μάχη, η Μάχη των Έξι Στρατών, η μεγαλύτερη που έχει συμβεί ως τώρα στο Westeros. Αφορμή για να μαθευτεί αυτό ήταν η φωτογραφία που ανάρτησε ένας από τους κομπάρσους, με τα λάβαρα των Μόρμοντ και των Σταρκ να φαίνονται και σίγουρα η βασική απορία είναι ποιος θα ηγηθεί των Σταρκ ;Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.