Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Game of Thrones στην Ισπανία!

Μετά από δύο μήνες γυρισμάτων σε έξι διαφορετικές Ισπανικές περιοχές, όπως η Girona, το Castell de Santa Florentina, Navarra, το Castillo de Zafra, Peñíscola και τώρα η Αλμερία, η παραγωγή του Game of Thrones για την 6η σεζόν τελείωσε

Σύμφωνα με τη La Voz de Almeria, τα σκηνικά στα σημεία της πόλης, στο Alcazaba της Αλμερία, έχουν ήδη αποξηλωθεί και τα φορτηγά τα πηγαίνουν πίσω στην Ιρλανδία.


Παρακάτω έχουμε και μια φωτογραφία της Keisha Castle-Hughes (Obara Sand). Λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες φωτογραφίες από την περιοχή, το Alcazaba θα χρησιμοποιηθεί για το Dorne.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Keisha Morrison (@kecahu) στις

Ο David Benioff , ο Dan Weiss, καθώς και οι ηθοποιοί Indira Varma (Ellaria Sand) και Conleth Hill (Varys) γιόρτασαν το τέλος των γυρισμάτων, πηγαίνοντας έξω για δείπνο στην πόλη.


Το τέλος των γυρισμάτων με ένα εορταστικό κέικ: 

Το συνολικό ποσό που θα επωφεληθεί η οικονομία της Ισπανίας δεν έχει ακόμη υπολογιστεί, αλλά θεωρώντας ότι το Game of Thrones επισκέφθηκε μόνο δύο ισπανικές περιοχές το περασμένο έτος, και που είχε ως αποτέλεσμα μια ώθηση 15% στον τουρισμό για την χώρα, αυτό φέτος θα έχει πιο  σημαντικό αντίκτυπο στην περιοχή.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.