Νέα από τα γυρίσματα του Game of Thrones στη Βόρεια Ιρλανδία.

Νέα που έρχονται από την Βόρεια Ιρλανδία έχουμε αυτήν την εβδομάδα.Τα γυρίσματα στην Ισπανία συνεχίζονται επίσης αυτή την εβδομάδα, με την παραγωγή να εργάζεται σε νέες τοποθεσίες. 
 

Για τη Βόρεια Ιρλανδία, έχουμε ακούσει μερικές φήμες για τα γυρίσματα στην περιοχή του Corbet. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο τοποθεσίες στην Κομητεία Ντάουν και μια δασώδη περιοχή που χρησιμοποιείται. Η πηγή αναφέρει ότι ο Nikolaj Coster-Waldau εθεάθη λίγα μίλια μακριά από την τοποθεσία Corbet.

Έχουμε ακούσει φήμες ότι το Game of Thrones θα κάνει γυρίσματα μιας σκηνής στο Ballycastle, κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα. Δεν αναμένεται να διαρκέσει για πολύ καιρό, ίσως μόνο μία ημέρα. Είναι άγνωστο τι χαρακτήρες θα συμμετέχουν στη σκηνή.


Επιπλέον, έχουμε μάθει ότι το Game of Thrones επέστρεψε για γυρίσματα στο κόλπο Murlough για την 6η σεζόν, αν και δεν είναι γνωστό πότε. Ο κόλπος Murlough έχει χρησιμοποιηθεί για την σειρά αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, για τις σκηνές της Yara και του Theon στην 2η σεζόν και του Tyrion και του Jorah το περασμένο έτος.


Εν τω μεταξύ, τα μέλη του cast όπως ο 
Jacob Anderson, Nathalie Emmanuel, και Michiel Huisman είναι στην Ισπανία και οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή Carboneras, στο Mesa Roldan. 


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Pepe (@pepe_bigote) στις


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.