Ο George R.R. Martin τα ''γυρίζει'' τώρα και λέει πως δεν θα γίνει ταινία Game of Thrones!

Θα μας τρελάνει τελικά ο Συγγραφέας George R.R Martin με τα λεγόμενά του.

Πριν λίγες ημέρες έδωσε συνέντευξη στην dailystar και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μετά το τέλος της σειράς, το Game of Thrones να γίνει ταινία. Τώρα μας τα αλλάζει και λέει ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο και αναφέρει τα εξής:

  "Δεν ήταν δική μου ιδέα αλλά είχα πει ότι μου άρεσε. Στην πρώτη σεζόν δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε καλά καλά τη Μάχη στο Green Fork και αντί αυτού, δείξαμε πως ο Tyrion έπεσε αναίσθητος. Εκείνη την εποχή, μια ταινία στα επίπεδα του Lord Of The Rings έμοιαζε πολύ εκλυστική. Φυσικά αυτό είναι όλο και λιγότερο πρόβλημα. Είδατε τι έγινε στο "Hardhome;" Αυτό δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε στις πρώτες σεζόν."

 "Υπάρχει ενθουσιασμός από εμένα τους συγγραφείς, τους σκηνοθέτες και τους ηθοποιούς αλλά όχι από το HBO. Είναι κάποιες τηλεοπτικές παραγωγές που δεν σκοπεύουν να γίνουν ταινίες. Πάντα θα υπάρχουν φήμες. Όπως για το Deadwood, το Rome ή το Sopranos. Έτσι είναι και για το Game Of Thrones."

 "Αν κάποτε γίνει κάτι τέτοιο κανείς δεν πρόκειται να κάνει μια ταινία με εντελώς διαφορετική εποχή στην ιστορία του Westeros, ή με ένα εντελώς νέο σύνολο χαρακτήρων. θα είναι μέρος του σημερινού έπους, και θα πρωταγωνιστήσουν οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες που το κοινό αγαπάει."

Τώρα τι θα γίνει στο τέλος θα το μάθουμε σε λίγα χρόνια...

Περισσότερα για το θέμα δείτε εδώ
 

  Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.