Έρχεται νέα σειρά από τον George R.R. Martin και θα έχει λυκανθρώπους!

Σε περίπτωση που οι δύο μήνες Game of Thrones κάθε χρόνο δεν σας ήταν αρκετοί και είχατε ανάγκη από περισσότερο George R.R. Martin στη ζωή σας, το HBO έβαλε πάλι το χεράκι του για να σας ικανοποιήσει.

Το καλωδιακό δίκτυο Cinemax για την ακρίβεια, το οποίο είναι ιδιοκτησία του HBO, σκέφτεται να αγοράσει τα δικαιώματα του «Skin Trade», ενός μικρού μυθιστορήματος που έγραψε ο Martin το 1989, και το οποίο έχει ως κεντρικό θέμα τους λυκανθρώπους. Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο συγγραφέας το βράδυ του Σαββάτου τονίζοντας, ωστόσο, πως η συμμετοχή του σε αυτό το project θα είναι μηδαμινή. Σε αντίθεση με το Game of Thrones, ο Martin δεν σκοπεύει να γράψει σενάρια ή να αναλάβει χρέη παραγωγού αν ο πιλότος πάρει το πράσινο φως και η σειρά γίνει πραγματικότητα. Όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί δεν έχει χρόνο.

"Θα ήθελα πολύ να γράψω τον πιλότο και να αναλάβω τη σειρά ο ίδιος, αλλά είμαι λίγο απασχολημένος αυτόν τον καιρό", αστειεύτηκε ο Martin, προσθέτοντας "Έχω ένα βιβλίο να τελειώσω. Ξέρετε ποιο". Ο ίδιος και το Cinemax προσέλαβαν την Kalinda Vasquez (Prison Break, Once Upon a Time) για να αναλάβει την εκτέλεση του έργου.

Όσο για την υπόθεση, η κεντρική ιστορία του «Skin Trade» -το οποίο ήταν αρχικά κομμάτι μιας ανθολογίας που περιλάμβανε ιστορίες από μετρ του τρόμου όπως ο Stephen King και ο Dan Simmons- ακολουθεί μια ιδιωτική ντετέκτιβ, την Randi Wade, και τον φίλο της Willie Flambeaux, ο οποίος τυγχάνει να είναι λυκάνθρωπος. Όταν διαμελισμένα, γδαρμένα πτώματα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στην πόλη, η Wade αναλαμβάνει την υπόθεση.

Μπορεί να μην έχει δράκους, μπορεί να μην έχει White Walkers, αλλά η νέα σειρά του Martin όμως -αν τελικά πάρει έγκριση- θα έχει λυκανθρώπους. Και ποιος δεν αγαπά έναν σωστό, τίμιο λυκάνθρωπο;Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.