Σπόιλερ - Γυρίσματα για την πολιορκία του Riverrun και άλλαΤο winteriscoming.net παρουσίασε νέες φωτογραφίες από τα εξωτερικά γυρίσματα στην πολιορκία του Riverrun και λεπτομέρειες για τους ηθοποιούς και σκηνοθέτες που βρίσκονται εκεί.


Όπως αναφέρεται στο θέμα από τις πηγές τους, ο Mark Mylod θα είναι ο σκηνοθέτης του επεισοδίου 7 ή 8 ή ακόμη και των δύο. Ο Bryan Cogman βρισκόταν επίσης στα γυρίσματα και φημολογείται ότι θα γράψει το επεισόδιο. Οι ηθοποιοί Gwendoline Christie που υποδύεται την Brienne και Nikolaj Coster-Waldau που υποδύεται τον Jaime βρίσκονται επίσης στην περιοχή για γυρίσματα. Όπως φαίνεται μάλλον θα μοιραστούν και κοινές σκηνές και φημολογείται ότι η Brienne θα πάει με την μεριά των Tully ενώ ο Jaime θα τους πολιορκεί. Μαζί τους και οι Bronn και Pod. Επίσης οι πηγές αναφέρουν και σκηνή μεταξύ των Brienne και Blackfish.


Μια επίσης μεγάλη σκηνή που αναφέρεται στο θέμα έχει τον τίτλο Η Μάχη των μπάσταρδων, με Ramsay εναντίων Jon. H πηγές αναφέρουν όμως ότι οι Karstarks (όπως και στο 5ο βιβλίο) και Umbers πηγαίνουν με το μέρος των Bolton αφήνοντας τον Jon με τους Άγριους. Τέλος αναφέρεται ότι στην 6η σεζόν θα δούμε περισσότερους walker


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.