Η Souad Faress στο ρόλο μιας μεγάλης Ιέρεια για την 6η σεζόν του Game of Thrones

Όταν η Souad Faress ανακοινώθηκε για πρώτη φορά ως νέο μέλος στο καστ του Game of Thrones για την 6η σεζόν, αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτιόντουσαν για το ποιον ρόλο θα μπορούσε να παίξει. 
 

Σύμφωνα με το βιογραφικό σημείωμα της Faress θα παίξει μια "Μεγάλη Ιέρεια". Όταν ακούμε τον όρο «ιέρεια», το μυαλό μας πάει στην Melisandre, μια ιέρεια στην υπηρεσία του Κυρίου του Φωτός. Θα υπάρχει και μία άλλη Ιέρεια στην 6η σεζόν, μια νεαρή γυναίκα που θα βοηθήσει τον Tyrion και τον Varys στην τήρηση της τάξης στο Meereen. Ίσως η Faress παίξει το αφεντικό της. Στα βιβλία, η θρησκεία του Κυρίου του Φωτός έχει έναν ηγέτη που ονομάζεται Benerro, ο οποίος έχει έδρα το Volantis. Υπάρχει πιθανότητα η Fares να παίξει αυτό το ρόλο.

Ακόμη η Faress θα μπορούσε να παίξει ένα ιδιαίτερα σεβαστό μέλος της khaleen doth. Οι khaleen Dosh δεν είναι ιέρειες, αλλά είναι σεβαστοί στον πολιτισμό των Dothraki.

Τέλος, η Faress θα μπορούσε να παίξει την Galazza Galare, σχεδόν ισοδύναμη με την Πρωθιέρεια του Meereen. Η Galare είναι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της θρησκείας που λατρεύτηκε από τους ανθρώπους στο Slaver’s Bay. Στο A Dance with Dragons συμβουλεύει την Daenerys για το πώς να κατευνάσει την πόλη. Ίσως τώρα θα μπορούσε να συμβουλεύσει τον Tyrion και τον Varys.[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.