Διαγωνισμός για 8 βιβλία από τον κόσμο του Game of Thrones! (CLOSED)


Νέος διαγωνισμός σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Anubis.gr

Το Game of Thrones GR Fans σε συνεργασία με τις εκδόσεις Anubis χαρίζουν σε 8 (οκτώ) τυχερά αρχοντόπουλα: 3 τεμάχια από την εγκυκλοπαίδεια του GoT-ASOIAF “Ο Κόσμος της Φωτιάς & του Πάγου” και 5 τεμάχια από την νουβέλα “Περιπλανώμενος ΙππότηςΓια να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό :

ΒΗΜΑ 1ο: Πατάτε LIKE στις σελίδες του Game Of Thrones GR Fans και Anubis στο facebook.

ΒΗΜΑ 2ο: Αφήνετε σχόλιο στην φωτογραφία του διαγωνισμού. Πατήστε εδώ

ΒΗΜΑ 3ο: Κοινοποιείτε την φωτογραφία του διαγωνισμού. Πατήστε εδώ


ΔΩΡA:

1) Ο Κόσμος της Φωτιάς & του Πάγου

http://www.anubis.gr/books.asp?BID=1799


Από την Εποχή της Αυγής ως την έλευση των Πρώτων Ανθρώπων και από την άφιξη του Αίγκον του Κατακτητή και των δράκων του ως την πτώση του Παράφρονα Βασιλιά, αυτό είναι το συγκλονιστικό χρονικό της ιστορίας του Γουέστερος, το ιστορικό υπόβαθρο κάθε σύγκρουσης που εκτυλίσσεται στο Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου του George R.R. Martin και στην πολυβραβευμένη σειρά του HBO Game of Thrones. Από τα Επτά Βασίλεια ως το μυθικό Ασάι της Ανατολής, οι άγνωστες πτυχές του μαγικού κόσμου του George R.R. Martin ξεδιπλώνονται σε μία μοναδική έκδοση αναφοράς, που περιλαμβάνει πάνω από 170 έγχρωμες εικονογραφήσεις και χάρτες καθώς και γενεαλογικά δέντρα των Οίκων Σταρκ, Λάννιστερ και Ταργκάρυεν.
Συγγραφείς: Martin George R.R., Garcia Elio M. Jr, Antonsson Linda

2) Περιπλανώμενος Ιππότης(Β' Έκδοση)

http://www.anubis.gr/books.asp?BID=1800


Ο θάνατος του Περιπλανώμενου Ιππότη Σερ Αρλαν θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του φτωχού ακόλουθού του, του νεαρού Ντανκ από την Ψυλλογειτονιά. Ο Ντανκ αποφασίζει ότι ήρθε ή ώρα να διεκδικήσει μια θέση στον ήλιο και να κατακτήσει τη δόξα, συμμετέχοντας ως ιππότης στις κονταρομαχίες. Δε φαντάζεται, όμως, την τροπή που θα πάρει ξαφνικά η ζωή του και, τις -όχι πάντοτε ευχάριστες εκπλήξεις που του επιφυλάσσει η μοίρα. Ένα ταξίδι στα Επτά Βασίλεια και το μαγευτικό κόσμο του Γουέστερος σε μια εικονογραφημένη περιπέτεια, η οποία αποτελεί προοίμιο της συναρπαστικής σειράς του G.R.R. Martin που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή GAME OF THRONES.
Συγγραφείς: Martin George R.R

Οι υποβολές των συμμετοχών ξεκινούν από σήμερα (19/11/2015) και θα διαρκέσουν 10 ημέρες. Η κλήρωση θα γίνει με την βοήθεια του Random Name Picker στις 29/11/2015. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 30/11/2015 μέσω της ιστοσελίδας μας.

Καλή Επιτυχία σε όλα τα Αρχοντόπουλα!

Αν δεν είστε ένας από τους τυχερούς μη σκάτε! Μεταβείτε εδώ κι εδώ για να δείτε και να αγοράσετε τα υπέροχα GoT βιβλία που φέρνει στην Ελλάδα ο εκδοτικός οίκος ANUBIS ή εδώ για να δείτε ολόκληρη τη λίστα των σχετικών βιβλίων με GoT.

http://www.anubis.gr/


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.