Η Amanda Peet προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον σύζυγό της για το Game of Thrones

Η Amanda Peet είναι παντρεμένη με έναν εκ των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς “Game of Thrones”, David Benioff και όπως είναι φυσικό προσπαθεί με πολλούς τρόπους να του αποσπάσει πληροφορίες για την εξέλιξη της ιστορίας!

Η ηθοποιός είναι fan της σειράς και όπως δήλωσε, συχνά παρακαλάει τον σύζυγό της για στοιχεία, ειδικά για την περίπτωση του Jon Snow. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει καταφέρει να μάθει κάτι!

“Δεν πρέπει να είμαι πολύ καλή στο κρεβάτι”, λέει αστειευόμενη η Peet, σε δηλώσεις της στο New York Daily News.

Σε άλλη συνέντευξή της στο The Huffington Post, η Peet είπε ότι το μόνο που θέλει να μάθει είναι αν ο Jon Snow είναι ζωντανός!


“Αυτό ζήτησα από τον David. Του είπα Θα σε χωρίσω. Το μόνο που θέλω είναι από τα στοιχεία ότι είναι εκεί, ότι μιλάει και ότι δεν κείτεται απλά σε μία νεκρική πυρά και μετά θα μείνω παντρεμένη μαζί σου”.

Και έχει απλά ένα τρομακτικό ανέκφραστο ύφος. “Δεν ξέρω αν τον αγαπάω πια”, είπε η Peet.

Μέχρι την πρεμιέρα της επόμενης σεζόν, η Peet είπε ότι θα βάλει τα δυνατά της προκειμένου να αποφύγει να δει τα spoilers που φέρνει ο σύζυγός της στο σπίτι.

“Συνήθως, όταν φέρνει υλικό από την σειρά στο σπίτι, γυρνάω την οθόνη του υπολογιστή για να μην μπορώ να δω τι συμβαίνει. Αν δω κάτι, θυμώνω πολύ μαζί του”, είπε στο “Daily News”.Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.