Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Game of Thrones και ο επικεφαλής των Dothraki στο Μπέλφαστ!

Νέες φωτογραφίες και ειδήσεις βγήκαν στην επιφάνεια από τα γυρίσματα της 6ης σεζόν αυτή την εβδομάδα.


Πρώτα εμφανίστηκε ο Απρόσωπος άνθρωπος Tom Wlaschiha στο Μπέλφαστ πριν από δύο ημέρες. Ο Wlaschiha όπως και πέρυσι, ήταν πολύ χαμηλών τόνων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και δεν έχει φωτογραφηθεί στα γυρίσματα με την Maisie Williams (Arya) και την Faye Marsay (The Waif).Σε άλλες ειδήσεις: Το Μπέλφαστ φαίνεται να γεμίζει με Dothraki, και ετοιμάζεται για μια μεγάλη σκηνή που θα γυριστεί στις πρώτες δύο εβδομάδες του Νοεμβρίου στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο Joe Naufahu ανέρτησε μια φωτογραφία στο Instagram χθες λέγοντας ότι ήταν επικεφαλής στο Μπέλφαστ. Αν και δεν είναι επίσημο ακόμα, πιστεύεται ότι ο Naufahu θα παίξει έναν από τους σημαντικότερους Dothraki ρόλους στην ιστορία της Daenerys για την 6η σεζόν.


Επίσης, εμφανίστηκε στο Μπέλφαστ ο Andrei Claude. Ο ηθοποιός και μοντέλο της Μάλτας δημοσίευσε μια φωτογραφία και είναι πολύ πιθανόν να παίξει και αυτός έναν
Dothraki ρόλο.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Joe Naufahu (@joeboyludus) στις


Ακόμη έχουμε μερικές νέες φωτογραφίες από την μάχη στο Saintfield, που ήταν το επίκεντρο των μεγάλων γυρισμάτων τον περασμένο μήνα!


Οι φωτογραφίες δείχνουν τα ψεύτικα πτώματα συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπινων και των αλόγων που χρειάζονται για τη μεγάλη μάχη στο Saintfield.


 
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.