Χάρη στο Game of Thrones, το HBO ξεπέρασε το Netflix


Η Parrot Analytics  μια εταιρεία ερευνών που συνθέτει δεδομένα για τις τηλεοπτικές συνήθειες των τηλεθεατών, έχει κυκλοφορήσει μια νέα μελέτη που συνέκρινε την επιτυχία του αρχικού περιεχομένου σε τρεις δημοφιλείς πλατφόρμες: το Netflix, το Amazon, και το HBO. 

Σύμφωνα με τη μελέτη το αρχικό περιεχόμενο του HBO έχει περισσότερη ζήτηση από τους ανταγωνιστές του, κυρίως χάρη στο Game of Thrones.

Για να συγκεντρώσει τα στοιχεία, η
εταιρεία ερευνών εξετάζει το πόσο συχνά οι άνθρωποι αναφέρουν ότι θέλουν να δουν ένα συγκεκριμένο show, και πόσο παθιασμένοι είναι γι 'αυτό. Τα δεδομένα επιλέγονται από πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα blogging sites, peer-to-peer πρωτόκολλα, και πολλά άλλα.  

ο Διευθύνων Σύμβουλος Wared Seger ισχυρίζεται ότι αυτή η μέθοδος παρέχει πιο ακριβή αποτελέσματα από την παραδοσιακή έρευνα και οι μετρήσεις γίνονται με βάση, το σημερινό κόσμο, όπου όλα τα παιδιά είναι στο Twitter, στο facebook, στο Instagram και αλλού.

Το Game of Thrones είχε την περισσότερη ζήτηση, ειδικά στις ΗΠΑ.Η Parrot Analytics εξέτασε επίσης τη ζήτηση στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αυστραλία, και ενώ η διαφορά μεταξύ της ζήτησης για το GOT και η ζήτηση για άλλες σειρές δεν ήταν τόσο έντονη στις περιοχές αυτές, όπως ήταν στις ΗΠΑ στην πραγματικότητα, στην Αυστραλία, το Game of Thrones ήταν σε πολύ υψηλή θέση.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δημοτικότητα του Game of Thrones, δεν ήταν έκπληξη ότι το HBO είχε την υψηλότερη μέση ζήτηση και στις τρεις αγορέςΚατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.