Το Game of Thrones θα φιλοξενηθεί στο μουσείο της Osuna, στην Ισπανία


Η πόλη της Οσούνα, στην Ισπανία, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην περσινή σεζόν του Game of Thrones με τα γυρίσματα που έγιναν στην αρένα ταυρομαχίας για το 9ο επεισόδιο "A Dance with Dragons".

Φέτος δεν υπήρξαν αναφορές ότι έγιναν πάλι εκεί γυρίσματα. Παρόλο αυτά η πόλη είναι πολύ περήφανη για τη συμμετοχή της στη σειρά και αποφάσισε να αφιερώσει δύο αίθουσες στο Μουσείο της Osuna σε μια συλλογή με υλικά του Game of Thrones. Αυτή η μόνιμη έκθεση θα εγκαινιαστεί επίσημα στις 28 Νοεμβρίου και θα περιέχει ένα μοναδικό σύνολο από υλικά. Θα υπάρχει ακόμη φωτογραφικό και βίντεο υλικό που θα σχετίζονται με τα παρασκήνια των γυρισμάτων στην αρένα ταυρομαχίας, παρέχοντας μια ματιά στο ρόλο της πόλης και των ανθρώπων της, για τη διευκόλυνση της παραγωγής, η οποία διήρκεσε δεκαεπτά ημέρες.

Παρακάτω, το δελτίο τύπου της Osuna σχετικά με το μουσείο:

Μετά από την έντονη προετοιμασία που έγινε πριν από ένα χρόνο στην αρένα ταυρομαχίας της Osuna για την 5η σεζόν του Game of Thrones, στις 28 Νοεμβρίου το Μουσείο της Osuna θα εγκαινιάσει δύo δωμάτια εμπνευσμένα με υλικό του Game of Thrones ενσαρκώνοντας ακριβώς τα γυρίσματα μιας τέτοιας παραγωγής που είχε ως αποτέλεσμα για την πόλη τη διεθνή αναγνώρισή της.

 
Στα δύο δωμάτια οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν φωτογραφίες από τις 17 ημέρες των γυρισμάτων, όχι μόνο μέσα στην αρένα ταυρομαχίας, αλλά και την ατμόσφαιρα στους γύρω δρόμους, τα έξτρα των σκηνών, και πολλά άλλα. Θα υπάρξουν, επίσης, οπτικοακουστικές παρουσιάσεις με ένα παρόμοιο θέμα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ξαναζήσουν την εξαιρετική εμπειρία κατά τη διάρκεια των σημαντικών γυρισμάτων στην Osuna.


Εκτός από αυτό το υλικό η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης έργα ζωγραφικής, πρωτότυπα σχέδια και γλυπτά από καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Εκεί θα υπάρχουν επίσης όπλα, κράνη, ασπίδες, κοστούμια και αγάλματα. Ακόμη θα υπάρχει επίσης μια σημαντική συλλογή από πρωτότυπα αυτόγραφα από τους ηθοποιούς που εμφανίζονται στη σειρά.


Το Μουσείο της Osuna θα είναι ανοιχτό από τις 13:00 το επόμενο Σάββατο 28 Νοεμβρίου.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.