Η δημοτικότητα του κάθε επεισοδίου του Game of Thrones


Με την 5η σεζόν να έχει τελειώσει εδώ και μήνες και ενώ περιμένουμε την 6η, είναι μια καλή στιγμή να δούμε πως τα πάει κάθε σεζόν του Game of Thrones.

Το Graph TV, είναι μια καλή ιστοσελίδα που συγκεντρώνει τη δημοτικότητα κάθε τηλεοπτικής εκπομπής με τον συνδιασμό αξιολογήσεων κάθε χρήστη του IMDb για κάθε μεμονωμένο επεισόδιο. Φυσικά, το IMDb δεν είναι ο τελικός κριτής της ποιότητας ενός επεισοδίου, αλλά αυτά τα γραφήματα εξακολουθούν να παρέχουν πλούσιες αναλύσεις.


Κάθε σεζόν έχει κωδικοποιηθεί με ένα διαφορετικό χρώμα. Παρατηρήστε πώς γίνονται οι αξιολογήσεις για τα επεισόδια των Simpsons όπου φαίνεται ότι η σειρά άρχισε να παρακμάζει στις τελευταίες σεζόν.

Έτσι, και στο παρακάτω γράφημα φαίνεται η ποιότητα του Game of Thrones.


Η υψηλότερη βαθμολογία σε επεισόδιο του Game of Thrones μεταξύ των χρηστών του IMDb είναι το "Hardhome".

Οι φαν φαίνεται να απολαμβάνουν κάθε σεζόν του Game of Thrones ολοένα και περισσότερο καθώς συνεχίζεται. Αυτό είναι λογικό, καθώς η σειρά ανεβάζει την ένταση και την ποιότητά της.

Η χαμηλότερη βαθμολογία για επεισόδιο της σειράς είναι στο Unbowed, Unbent, Unbroken. Παρόλα αυτά, η αξιολόγηση με 7.2 δεν είναι κακή, τουλάχιστον όχι σε σχέση με τα χαμηλά επίπεδα άλλων σειρών.

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με αυτό το γράφημα είναι ότι κάποιοι υποστηρίζουν ότι η 5η σεζόν, ήταν η πιο αδύναμη της σειράς, αν και δεν συμφωνούμε. Και όμως, η σειρά έκανε ρεκόρ στον αριθμό των θεατών και αν το γράφημα είναι αξιόπιστο, η ποιότητα παρέμεινε σχεδόν ίδια με τις προηγούμενες σεζόν.Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.