Η προσπάθεια του George R.R. Martin, ώστε το Game of Thrones να μην επηρεάσει τα βιβλία του!


Διάφορες ειδήσεις έρχονται από την παραγωγή του Game of Thrones.

Η μαγνητοσκόπηση στο Riverrun συνεχίζεται, σύμφωνα με το Irish Thrones.


Φαίνεται ότι το Riverrun μπορεί να διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο στην 6η σεζόν, καθώς η παραγωγή κάνει γυρίσματα εκεί για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Σε άλλες ειδήσεις, ο Liam Cunningham (Davos Seaworth) μίλησε στους φαν κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής στη Λισαβόνα, όπου αποκάλυψε ότι δεν έχει διαβάσει το τραγούδι της φωτιάς και του Πάγου και αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με το τι περιμένει τον Νταβός. Μίλησε όμως σχετικά με τη διαδικασία γραφής του George RR Martin. Προφανώς, τώρα που το Game of Thrones προβάλλεται για χρόνια, ο συγγραφέας προσπαθεί να διαχωρίσει λίγο τις δικές του ιδέες για τους χαρακτήρες από το πώς απεικονίζονται στην οθόνη.

Σε άλλα αξιοσημείωτα αποσπάσματα από την επίσκεψη του Martin στο Northerwestern:

 Ο Martin είπε για το Game of Thrones, "Αυτή τη στιγμή είναι η πιο επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή στον κόσμο, αλλά δεν θα είναι πάντα. Σε Τρία χρόνια από τώρα, κάποια άλλη σειρά θα είναι η πιο επιτυχημένη του κόσμου. "

Επανέλαβε ότι η κατάληξη του A Song of Ice and Fire θα πρέπει να εμπνέεται από το τέλος του JRR Τόλκιν "The Lord of The Rings Η Επιστροφή του Βασιλιά".Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.